”Aveți promisiunea mea!” Mesajul transmis de Edi Iordănescu suporterilor FCSB înaintea meciului cu CFR Cluj

2 luni in urmă 22

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Edi Iordănescu le-a transmis suporterilor de la FCSB un mesaj de mulțumire pentru susținerea acordată echipei la meciul cu Sepsi.

Totodată, Iordănescu i-a rugat pe suporterii roș-albaștri să fie alături de FCSB și la meciul disputat împotriva echipei pe care tot el a condus-o sezonul trecut către un alt titlu în Liga 1.

Antrenorul le-a promis fanilor FCSB că, deși nu este deloc ușor, echipa va da totul pe teren pentru ca la finalul sezonului să își atingă obiectivul, acela de a fi campioană.

Consider că e un nou început pentru noi, pentru echipă, pentru băieți, pentru voi, suporterii noștri și acest nou început trebuie să aibă un final fericit. Acest final fericit vine doar împreună. Transmit din partea mea, a staff-ului tehnic, a băieților un mesaj puternic de mulțumire pentru ce am văzut în jocul de acasă cu Sepsi, peste 7500 de spectatori, suporterii noștri. Avem nevoie de voi aproape, ca pe acest drum greu să mergem împreună. Drumul este lung, nu este ușor, dar, cu siguranță, împreună putem reuși. Avem nevoie să veniți aproape de noi și să ne acceptați momentele mai puțin bune.

Animalele nu filmează nunți sau botezuri, ci viața lor plină de aventură! Hai în Digi Online să vezi Animale cameramani, azi de la 21:00, numai pe Digi Animal World!

E nevoie de muncă, asta este o realitate și, dacă lucrurile se vor întâmpla așa cum eu cred și sunt sigur că echipa are mijloace, are potențialul să îndeplinească obiectivele propuse, la final să ne bucurăm împreună. Vine o deplasare extrem de grea la Cluj, vă așteptăm alături de noi, avem nevoie de voi, de glasul vostru. Aveți promisiunea mea că echipa va munci zi de zi, va da totul la jocuri și va avea atitudinea pe care voi toți o așteptați, iar la final să fim fericiți”, a transmis Edi Iordănescu suporterilor celor de la FCSB.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , sepsi , edi iordanescu , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă