Avertismentul lui Gareth Bale: ”Nu mai spune asta niciodată dacă vrei să fii agentul meu!”. Ce l-a supărat pe galez

2 săptămâni in urmă 18

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Galezul a bifat doar trei apariții în debutul de sezon pentru Real Madrid, apoi a suferit o accidentare care l-a ținut departe de teren două luni. Recuperat, Gareth Bale a fost convocat de selecționerul Rob Page pentru ultimele două jocuri ale Țării Galilor în preliminariile CM 2022 și este pregătit să joace și ”într-un picior” pentru marele său vis: calificarea la Mondial.

Avertismentul lui Gareth Bale, din dragoste pentru Țara Galilor:  ”Nu mai spune asta niciodată dacă vrei să fii agentul meu!”

Bale este un simbol pentru Țara Galilor. Cu el căpitan, naționala țării sale a bifat cea mai mare performanță din istorie, podiumul la EURO 2016. Nimeni nu concepe cum ar fi arătat în tricoul altei reprezentative, dar fotbalistul lui Real Madrid a avut ocazia de a evolua sub culorile Angliei.

Din prima zi în care l-am cunoscut pe el și pe tatăl lui, ne-a povestit cât de specială este Țara Galilor pentru el. Când am vorbit cu el, a avut șansa să joace pentru Anglia.

Și mi-a spus: `Nu mai spune asta niciodată dacă vrei să fii agentul meu!` Este un fan al Țării Galilor. Dacă ajunge cu Țara Galilor la Cupa Mondială, cred că va fi gloria lui supremă”, a dezvăluit Jonathan Barnett, impresarul lui Bale, potrivit AS.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Primul meci al lui Gareth Bale pentru naționala galeză a fost în mai 2006, la un duel cu Trinidad și Tobago. De atunci, extrema a adunat 99 de selecții și 36 de goluri.

Țara Galilor este pe locul trei în Grupa E a preliminariilor CM 2022, cu 11 puncte, la egalitate cu Cehia, dar cu un joc mai puțin disputat. Bale & CO vor obține calificarea la primul baraj dacă vor câștiga ultimele două partide, cu Belarus și Belgia.

  • 10 milioane de euro este cota de piață a lui Gareth Bale, conform Transfermarkt.
Etichete: gareth bale , jonathan barnett , agent gareth bale , gareth bale tara talilor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă