Avertisment pentru „Mbappe de România”. „Dacă Florinel Coman nu pleacă şi tu joci acolo, pe poziţia lui, este o mare problemă!”

2 luni in urmă 13

Basarab Panduru, avertisment pentru Florinel Coman după ce Octavian Popescu a început să se impună la FCSB.

Mijlocașul FCSB-ului în vârstă de 17 ani a avut evoluții foarte bune în tricoul fostei vicecampioane a României, iar Basarab Panduru crede că „Mbappe de România” va avea probleme dacă nu va pleca de la formația roș-albastră.

Fostul mare internațional român a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu, după ce evoluțiile foarte bune în tricoul fostei vicecampioane a României și susține că Gigi Becali a făcut o afacere foarte bună în momentul în care l-a adus pe fotbalistul în vârstă de 18 ani de la CS U Craiova.

Basarab Panduru, avertisment pentru Florinel Coman 

„Cred că băiatul ăsta are ceva şi cred că cei de la FCSB vor fi atenţi, să fie atenţi cu el, pentru că are o calitate pe care nu o au mulţi jucători. Poţi să ai discuţie cu cine vrei. Dacă nu e nativ, poţi să discuţi cu cine vrei, nu scoţi niciodată niciun penalty.

Asta e o şmecherie, să îl laşi să vină pe adversar, să nu intri în panică, deşi la 17 ani, ar trebui să fie. Vine adversarul, tu ai băgat piciorul, ţi-ai lovit mingea şi el îţi vine peste picior. Dacă Coman nu pleacă şi tu joci acolo, pe poziţia lui, este o mare problemă”, a spus Basarb Panduru, conform Telekom Sport.

Gigi Becali l-a cumpărat pe Florinel Coman cu 3 milioane de euro

Cotat de site-urile de specialitate la 5,5 milioane de euro, Florinel Coman a ajuns la FCSB pe 21 august 2017 după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la FC Voluntari nu mai puțin de 3 milioane de euro. „Mbappe de România” a bifat 114 meciuri pentru fosta vicecampioană a României, a dat 33 de goluri și a oferit 30 de pase decisive.

47 de meciuri a bifat Florinel Coman la FC Viitorul

The post Avertisment pentru „Mbappe de România”. „Dacă Florinel Coman nu pleacă şi tu joci acolo, pe poziţia lui, este o mare problemă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă