Avertisment pentru FCSB cu doar câteva ore înaintea partidei cu FC Voluntari. „Nu văd nicio victimă sigură în Liga 1”

1 lună in urmă 16

FCSB se află pe primul loc în Liga 1 și o victorie în partida cu FC Voluntari poate mări distanța față de urmăritoarele CFR Cluj și CS Universitatea Craiova. Echipa lui Toni Petrea este favorita duelului, în fața unui rival care nu a mai câștigat de mai bine de două luni. Narcis Răducan îi avertizează pe jucătorii roș-albaștri că nu vor avea un meci ușor.

FCSB ocupă primul loc în Liga 1. Echipa lui Toni Petrea are 38 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj și cu patru peste CS Universitatea Craiova. Liderul va înfrunta FC Voluntari în această seară, iar Narcis Răducan este convins că nu va fi o partidă ușoară pentru formația patronată de Gigi Becali.

„La prima vedere, dezinvoltura cu care joacă FCSB este zdrobitoare, dar mă aștept ca meciul să fie mai disputat. Mă aștept ca meciurile să fie din ce în ce mai disputate acum, odată ce se apropie finalul sezonului regular.

Va fi interesant de văzut dacă FCSB va reuși să păstreze această medie foarte mare de goluri marcate pe meci”, a spus Narcis Răducan, la Digi Sport.

Narcis Răducan, avertisment pentru FCSB

FC Voluntari nu a mai câștigat din luna noiembrie de la meciul cu Poli Iași, câștigat cu 4-0. Ilfovenii aveau atunci alt antrenor. Acum formația este pregătită de Bogdan Andone, fost antrenor la FCSB.

„Nu văd nicio victimă sigură în Liga 1, dar Voluntari n-a arătat așa cum își dorește Bogdan Andone. Va încerca să producă surpriza”, a mai declarat fostul director sportiv de la FCSB.

Echipa lui Toni Petrea a pierdut trei meciuri în acest campionat, unul în tur chiar în partida cu FC Voluntari. Mailat, Ricardinho și Man au marcat golurile confruntării.

FC Voluntari ocupă a 14-a poziție, la egalitate de puncte, 15, cu FC Argeș și Poli Iași, ultimele două clasate.

FCSB – Voluntari: Echipele probabile

FCSB (4-3-3): Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Simion, Tănase – Man, Oct. Popescu, Coman

Antrenor: Toni Petrea

Antrenor: Bogdan Andone

The post Avertisment pentru FCSB cu doar câteva ore înaintea partidei cu FC Voluntari. „Nu văd nicio victimă sigură în Liga 1” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă