Avertisment pentru Dinamo după înfrângerea cu UTA Arad. „A intrat într-o perioadă de criză!”

2 săptămâni in urmă 22

 Dinamo a fost învinsă de UTA Arad, scor 0-1, în etapa a doua din play-out-ul Ligii 1, iar Mirel Albon a transmis un avertisment.

David Minculescu (19 ani) a înscris pentru UTA în minutul 34 al meciului jucat împotriva lui Dinamo, scor 1-0, iar gruparea din „Ștefan cel Mare” a rămas în zona periculoasă a clasamentului din play-out.

Mirel Albon i-a lăudat pe elevii lui Dusan Uhrin pentru felul în care au arătat în meciul cu UTA Arad și recunoaște că a rămas surprins de ofensiva „câinilor”, dar îi avertizează dupĂ etapa a doua a play-out-ului.

Mirel Albon. averisment pentru Dinamo după înfrângerea cu UTA Arad

„Dinamo a început surprinzător de bine, nu i-am văzut niciodată atât de ofensivi, cu o circulaţie bună a mingii, foarte multe şuturi pe poartă. Însă n-au avut eficacitate, iar după ratarea penalty-ului s-au stins. Pe final, au mai avut câteva ocazii, dar întâmplătoare. UTA s-a apărat bine şi aglomerat, nu le-a dat şanse. Cred că singura şansă era să scoată mingea în margine şi să centreze, dar n-au apelat la această variantă.

Au încercat în zona centrală, unde era aproape imposibil, din punctul meu de vedere. Păcat că au început meciul bine şi, pentru frumuseţea play-out-ului, era OK dacă erau mai multe echipe în luptă. Acum, Dinamo intră într-o perioadă de criză, să vedem cum o vor gestiona”, a spus Mirel Albon pentru Look Sport.

Dinamo poate încheia etapa a doua a play-out-ului pe locul 15

În cele două meciuri jucate de Dinamo în play-out-ul Ligii 1, gruparea din „Ștefan cel Mare” a înregistrat o remiză, scor 0-0, cu Astra Giurgiu, și a fost învinsă de UTA Arad, scor 0-1. După cele două etape, elevii lui Dusan Uhrin sunt pe locul 14 în clasament, cu 15 puncte, la două distanță de Hermannstadt, dar pot pica pe 15, dacă Poli Iași câștigă în această rundă.

The post Avertisment pentru Dinamo după înfrângerea cu UTA Arad. „A intrat într-o perioadă de criză!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă