Avertisment de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii: "Nu există un praf magic împotriva variantei Delta a Covid-19. Singurul praf magic este vaccinarea"

1 lună in urmă 78

Reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii au tras un semnal de alarmă în legătură cu pericolul pe care îl reprezintă varianta Delta a noului coronavirus.

Specialiştii OMS recomandă, în continuare, vaccinarea anti-Covid la scară largă

Specialiştii OMS recomandă, în continuare, vaccinarea anti-Covid la scară largă

Profimedia

  • Specialiştii OMS recomandă menţinerea măsurilor aplicate şi până acum pentru combaterea coronavirusului.

Specialiştii OMS susţin că infectările cu varianta Delta a Covid-19 se înmulţesc semnificativ, iar această creştere a numărului de infectări nu poate fi oprită decât prin vaccinare.

Conform news.ro, specialiştii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii anunţă că este momentul ca autorităţile din toate ţările lumii să demareze acţiuni rapide pentru combaterea coronavirusului, înainte de apariţia unor mutaţii şi mai periculoase.

"Tulpina Delta este un avertisment, care ne spune că virusul evoluează, dar este şi o chemare la acţiune, să facem ceva înainte să apară forme mai periculoase", a fost mesajul transmis de medicul Mike Ryan, responsabil cu situaţiile de urgenţă la OMS.

Specialiştii OMS recomandă menţinerea măsurilor aplicate şi până acum în combaterea coronavirusului

Doctorul Mike Ryan este convins că "aceleaşi măsuri pe care le-am aplicat şi înainte pot să oprească acest virus. Aceste măsuri vor opri varianta Delta, mai ales dacă se adaugă vaccinarea".

Concluzia medicului Mike Ryan este cât se poate de clară: "Nu există un praf magic împotriva variantei Delta a Covid-19. Singurul praf magic este vaccinarea. Problema este că praful acesta magic nu este împrăştiat la toată lumea. Noi acţionăm împotriva noastră".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă