Avem un român la PSV Eindhoven! Cine e Denis Crişan, puştiul de 14 ani care şi-a împlinit visul şi a plecat în Olanda

3 săptămâni in urmă 2

Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Denis Crişan a ajuns la PSV Eindhoven

Galerie Foto

Progresul remarcabil înregistrat de puştiul român în ultima vreme i-a adus şi răsplata mult aşteptată. Denis Crişan a ajuns în această săptămână la PSV Eindhoven şi urmează să se alăture echipei de juniori a gigantului din Eredivisie.

Denis Crişan a început fotbalul la vârsta de 6 ani, la Academia Luceafărul Cluj, unde a fost antrenat de Stan David, Ovidiu Sărmășan și Cosmin Crăciun. La 10 ani, părinţii lui Denis l-au dus pe acesta în Germania, la şcoala de fotbal a lui Marcel Răducanu. Puştiul a dat rapid măsura talentului şi a fost desemnat cel mai bun jucător la Cupa Danone, din Spania.

În ianuarie 2020, Denis Crişan a ajuns în Olanda şi, în urma evaluării de la Soccer Academy Eindhoven, a intrat "pe mâna" experimentaților Frank Scholten, Jan Poortvliet și Martijn Koenen, cei care i-au rafinat talentul și i-au îmbuntățit tehnica, motrica și viteza de reacție.

Acum, Denis Crişan a ajuns la juniorii lui PSV Eindhoven şi, dacă va confirma, urmează să fie promovat progresiv la formaţiile de tineret ale celebrului club olandez.

"Jucătorii români sunt foarte talentați. Noi a trebuit să lucrăm cu Denis pe partea mentală, pentru a-l ajuta să atingă nivelul la care se află acum. E un copil muncitor și dedicat, care poate ajunge departe", a declarat Frank Scholten, antrenorul care i-a "cultivat" zi de zi calitățile mijlocașului român, pentru Soccer Agency.

Etichete: psv eindhoven , denis crisan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă