Avem asigurată prima medalie olimpică. Ana Maria Brânză s-a calificat în finala probei de spadă la Jocurile Olimpice

2 luni in urmă 35

Avem medalie olimpică. Ana Maria Brânză s-a calificat în finala probei de spadă la Jocurile OlimpiceAvem medalie olimpică. Ana Maria Brânză s-a calificat în finala probei de spadă la Jocurile Olimpice
  • Prima medalie olimpică a României îi aparține Anei Maria Brânză.
  • Ana Maria Brânză s-a calificat în finala olimpică la spadă.

Ana Maria Brânză este în finala probei de spadă la Jocurile Olimpice. Spada noastră de aur a fost de neoprit până acum. Meciul împotriva Katrinei Lehis, din Letonia, și campioană europeană în 2018, a fost unul care a început strâns pentru campioana noastră.

A fost 3-2 după prima repriză, în care letona a părut că va fi o piatră tare pentru campioana noastră.

În repriza a doua, Katrina a mai rezistat până la 4 la 4, după care a Ana Maria Brânză și-a adus aminte pentru ce a venit la Tokyo. A luat tușă după tușă și a terminat meciul en fanfare 15-10.

Cum a fost parcursul ei până acum?

În primul tur a avut-o adversară pe Kiria Abdul Rahman, din Singapore. Se anunța o plimbare în parc, însă după un minut de tatonare, Kiria i-a luat prima tușă. A fost momentul care a supărat-o pe Ana Maria. 15-10 s-a terminat primul tur, după care uraganul Ana Maria Brânză s-a dezlănțuit.

15-6 împotriva sud coreencei Sera Song, în optimi, după care a urmat sfertul de finală împotriva Juliei Beljajeva, unde din nou, spada noastră de aur a făcut spectacol: 15-8.

The post Avem asigurată prima medalie olimpică. Ana Maria Brânză s-a calificat în finala probei de spadă la Jocurile Olimpice appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă