Avea dreptate reprezentatul UEFA, când ”ne-a făcut de râs”! Cum arată gazonul de la Botoșani

2 săptămâni in urmă 15

Cupa României: Botoșani - Universitatea Craiova, joi, 20:30, Digi Sport 1

Cupa României: Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Gaz Metan Mediaș, joi, 15:00, Digi Sport 1

La Botoșani a început și o ninsoare. Dacă aceasta se va înteții, atunci meciul se va întrerupe câte 3-4 minute pentru a se curăța liniile terenului.

Avea dreptate reprezentantul UEFA atunci când le-a bătut obrazul celor din conducere, după cum a dezvăluit Valeriu Iftime, în toamna trecută când se vorbea despre un posibil duel cu Tottenham la Botoșani.

Galerie Foto

Înghețat pe alocuri, mocirlos în altele, gazonul stadionului din Botoșani nu se prezintă deloc la standardele actuale. De altfel, însuși antrenorul Marius Croitoru s-a declarat dezamăgit de felul în care arată suprafața de joc și nu s-a sfiit să dea vina și pe conducere.

"Reprezentantul UEFA pur și simplu ne-a făcut de râs". Ce spunea Valeriu Iftime

În toamna trecută, finanțatorul botoșănenilor a recunoscut că stadionul nu se prezintă la condiții optime. 

Patronul Valeriu Iftime a dezvăluit ce s-a întâmplat când a venit reprezentantul UEFA pentru a face o evaluare a arenei din Botoșani.

"Sunt prea trist cu stadionul. Să dea Dumnezeu să trec de meciul ăsta, numai că următorul meci trebuie să-l joc în altă parte. Am sperat până astăzi, când a venit observatorul UEFA, care pur și simplu ne-a făcut de râs.

De fapt, ce se întâmplă? Când ne-am licențiat, am cerut să fim categoria a doua, care poate susține turul 1 și turul 2. Dar la turul 3 trebuie un alt stadion și au alte condiționalități. Toate acele condiționalități, în opinia mea, țineau doar de spectatori.

Și atunci, într-o noapte, când dormeam eu prost, am zis: bă, dar nu se poate să facem o adresă către UEFA? Să le spunem că, dacă tot nu vin spectatori, nu avem nevoie de parcare, de nu știu ce veceuri speciale, nu știu ce parchet.

Și UEFA a zis da, în condițiile în care jucați fără spectatori, dar să vină reprezentantul UEFA, care să facă o evaluare. M-a evaluat sub Liga 1, adică e rușinos stadionul nostru. Îmi pare rău să o spun, dar sunt dezamăgit, de dimineață, de când am aflat.

Mai merge cu echipe din astea din Balcani, cu echipe din fosta Iugoslavie, din Kazahstan, dar dacă vrei să aduci echipe serioase, trebuie să ai condiții UEFA. Suntem departe. E un semnal mare de alarmă tras autorităților. De 6 ani am avut un proiect personal, am mers cu el peste tot, l-am prezentat la consiliul local", a spus Valeriu Iftime la Liga Digi Sport, în septembrie 2020.

Etichete: botosani craiova live video , stadion borosani , gazon borosani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă