Avea 14 luni când părinţii săi au legat o bombă de ea şi s-au aruncat toţi trei în aer. Cum a supraviețuit

1 lună in urmă 31

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

În ciuda tragediei traversate în copilărie, ea este o persoană incredibil de pozitivă şi nu are niciun resentiment pentru părinţii săi biologici, care au încercat să o omoare şi pe ea într-o acţiune de suicid în grup.

Haven Sheperd s-a născut în Vietnam şi a rămas fără picioare la 14 luni. Acum participă la Jocurile Paralimpice

Sportiva a venit pe lume în urma unei aventuri extraconjugale, în Vietnam, iar mama şi tatăl său au decis să-şi ia împreună viaţa. A lor şi pe a copilului pe care îl aveau pentru că nu găsiseră nicio cale de a fi o familie. Haven avea 14 luni, iar medicii au reuşit să-i salveze doar ei viaţa. Însă nu şi picioarele.

"Mi-am pierdut picioarele, dar puteam să-mi pierd viaţa", a spus Haven, adoptată la şase luni distanţă de tragedie de o familie de americani, din Missouri. Familie care mai avea patru fete şi doi băieţi. "Le sunt recunoscătoare că m-au salvat. Părinţii mei (n.r. Shelly și Rob Shepherd) mi-au dat întreaga lume. Am acceptat să fiu unică şi asta a făcut diferenţa în viaţa mea. Acceptă lucrurile pe care nu le poţi schimba şi schimbă ceea ce poţi schimba", a mai spus sportiva.

Galerie Foto

Animalele nu filmează nunți sau botezuri, ci viața lor plină de aventură! Hai în Digi Online să vezi Animale cameramani, azi de la 21:00, numai pe Digi Animal World!

La Tokyo, Haven nu pune mare presiune pe sine şi nu şi-a propus neapărat o medalie, chiar dacă idolul său este Jessica Long, o învingătoare recunoscută de toată lumea.

Nici Jessica nu are picioare, dar a câştigat 13 medalii de aur la Jocurile Olimpice Paralimpice, 

Etichete: jocurile paralimpice , haven shepard , inotatoare fara picioare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă