Avantaj Arlauskis? Iordănescu are de făcut o alegere care supără! Lituanianul poate intra în istoria României 

2 săptămâni in urmă 16

Meciul din Supercupa României care s-a desfășurat joi are șanse mari să schimbe din nou ierarhia în poarta CFR-ului. Clujenii au câștigat la penalty-uri de CFR, cu Arlauskis aducându-și aportul decisiv și fiind un factor mobilizator în echipă.

Practic, această partidă i-a spălat „păcatele” lituanianului de la meciul cu FCSB, din campionat. Atunci a fost folosit prima dată Arlauskis, de la revenirea din Golf și a fost eliminat.

Edi Iordănescu s-a văzut obligat să apeleze din nou la Bălgrădean, chiar dacă alegerea de la partida cu FCSB n-a fost deloc pe placul portarului care era sigur de „numărul 1”, până la revenirea lui Arlauskis la CFR. Ultima prestație îl pune însă din nou într-o „lumină bună” pe lituanian și îi poate oferi un avantaj în „bătălia” cu Bălgrădean.

Arlauskis poate intra în istoria României

Edward Iordănescu va trebui să decidă astăzi care este portarul pe care se va baza în play-off și indiferent de ce alegere va face, unul dintre ei se va supăra. Arlauskis pare că are susținerea conducătorilor din club. Sunt legați sentimental de portarul care le-a adus ultimele trofee, din 2017 încoace. Oficialii CFR-ului îl și consideră mai valoros pe Arlauskis. Altfel nu l-ar mai fi adus din Arabia. Lituanianul este mai experimentat, mai sigur și este un lider în echipă, ceea ce Cristi Bălgrădeanu nu este.

Bălgrădean, fără greșeli

Doar că Edward Iordănescu nu are ce să-i reproșeze lui Bălgrădean. Portarul pe care clujenii s-au bazat în acest campionat nu a greșit în ultima perioadă. În plus, Bălgrădeanu are opt meciuri în care nu a primit gol în 2021. Astfel, în cazul în care Arlauskis va fi ales drept portarul cu care se va merge în lupta pentru titlu, decizia va fi axată doar pe valoarea individuală și influența pe care lituanianul o are în vestiar și în club.

Arlauskis îl poate egala pe Culio

Arlauskis ar putea intra în istoria fotbalului din România, în această vară. Portarul de 33 de ani tocmai a ajuns la 8 trofee în țara noastră, după ce a cucerit supercupa. În cazul în care CFR cucerește titlul, Arlauskis îl va egala pe Culio, în topul străinilor care au câștigat trofee în România. Până în prezent, fostul mijlocaș argentinian este singurul străin cu 9 trofee câștigate. Arlauskis are 5 campionate, o cupă și două supercupe, cucerite cu Unirea Urziceni, FCSB și CFR.

 

 

The post Avantaj Arlauskis? Iordănescu are de făcut o alegere care supără! Lituanianul poate intra în istoria României  appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă