Autoutilitară încărcată cu doze de vaccin, tamponată de maşina Jandarmeriei, în Buzău

1 lună in urmă 6


O maşină care transporta vaccinuri anti-COVID a fost implicată, luni, 5 aprilie, într-o tamponare pe DN 2 (E85), în comuna Poşta Câlnău, judeţul Buzău, fiind lovită uşor de un autovehicul al Jandarmeriei, parte din convoi. Încărcătura nu a fost afectată, astfel că autoutilitara şi-a continuat drumul spre Iaşi, a informat News.ro.


Maşina implicată în accident venea de la Bucureşti și se îndrepta către Iaşi. Era însoţită de vehicule ale Poliţiei, MApN şi Jandarmeriei.


Maşina Poliţiei, care era antemergător, a încercat să depăşească un autoturism condus de o femeie care s-ar fi speriat şi ar fi frânat brusc, maşina MApN a frânat, la fel şi autoutilitara care transporta vaccinuri, iar autospeciala Jandarmeriei a intrat în duba care transporta vaccinuri.  


În urma impactului au fost înregistrate doar pagube materiale minore; maşina Jandarmeriei s-a ales cu bara de protecţie fisurată, iar duba care transporta vaccinuri cu o uşă îndoită.


Încărcătura nu a avut de suferit, astfel că restul convoiului şi-a continuat drumul către Iaşi.


„Astăzi, în timpul unei misiuni de asigurare a protecţiei unui transport de vaccinuri pe ruta Bucureşti-Iaşi, în localitatea Poşta Călnău, autoutilitara încărcată cu doze vaccin a fost tamponată din spate de autoutilitara Jandarmeriei, pe fondul frânării bruște a unui alt autovehicul în faţa coloanei. Ambele autovehicule au pagube materiale minore. Nu au fost persoane rănite. Autoutilitara cu vaccinuri şi-a reluat cursa spre Iaşi, încărcatura nu a fost afectată”, a transmis Jandarmeria Buzău, prin Georgiana Nazâru, purtător de cuvânt.


Cu mașina care a fost lovită de autospeciala de jandarmi erau transportate vaccinuri Pfizer, Moderna, dar si AstraZeneca


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă