Autostrada "Unirii" A8: Compania de Drumuri a atribuit contractul pentru proiectarea tronsoanelor Targu Neamt - Iasi - Ungheni

1 lună in urmă 2

Consitrans a desemnat castigatorul contractului de aproape 59 de milioane de lei pentru completarea studiului de fezabilitate si proiectare al autostrazii Targu-Neamt - Iasi - Ungheni, anunta vineri, 19 martie, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Vineri, 19 martie 2021, s-a finalizat procesul de evaluare si s-a emis comunicarea rezultatului procedurii de atribuire a contractului avand ca obiect "Completare/Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate, si elaborare P.A.C., P.A.D. si P.T.E. pentru obiectivul "Autostrada Targu-Neamt - Iasi- Ungheni"".

Ofertantul desemnat castigator este Consitrans, cu pretul de 58,8 milioane de lei fara TVA si un punctaj total de 96,00 de puncte, din care 40,00 de puncte pentru componenta financiara si 56,00 de puncte pentru componenta tehnica.

Durata de realizare a serviciilor de proiectare este dupa cum urmeaza:
Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

12 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate;5 luni pentru realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executarii Lucrarilor de Construire (PAC) si obtinerea Autorizatiei de Construire;5 luni pentru realizarea Proiectului Tehnic de Executie (PTE);

"In perioada urmatoare, dupa indeplinirea termenelor legale privind formularea contestatiilor in conformitate cu prevederile Legii nr. 101/2016, precum si dupa solutionarea eventualelor contestatiilor/ plangerilor formulate in cadrul procedurii de atribuire, ofertantul castigator va fi invitat la sediul CNAIR S.A pentru semnarea contractului, odata cu finalizarea procesului de avizare a acestuia", se arata in comunicat.

Citeste si:

Biserica de lemn din Parcul IOR a fost vandalizata cu mesaje pro LGBT. Purtatorul de cuvant BOR: "Acte violente intretinute de o hidoasa ideologie neomarxista"Elena Merisoreanu da de pamant cu Maria Dragomiroiu. "Ea canta din par. A luat barbatul altei femei. Nu are prieteni din folclor"FOTO Fiica de muzicanti, cumnata Simonei Halep a facut senzatie la Dubai. Tanara din Constanta a atras toate privirileComunitatea de rromi din Iasi refuza categoric sa se vaccineze. Bulibasa: "Niciun tigan nu o sa mearga la medic sa ii spuna ca vrea sa se vaccineze"Alexandru Rafila, despre tratamentul "revolutionar" al doctoritei Flavia Grosan: "Eu as vrea sa fiu tratat de un medic din Romania, conform protocolului"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă