Autostrada de un metru a lui Stefan Mandachi, acoperita de pamant: "Mai naiv cu un secol: chiar credeam ca se vor face autostrazi si in Moldova"

2 luni in urmă 2

Primul metru de autostrada construit de omul de afaceri Stefan Mandachi, in judetul Suceava, in semn de protest fata de lipsa soselelor moderne din tara noastra, a fost acoperita cu pamant, noteaza Adevarul.ro.

Duminica, 16 martie, el scria pe Facebook, distribuind o poza veche de doi ani: "Mai tanar cu doi ani si mai naiv cu un secol: chiar credeam ca se vor face autostrazi si in Moldova!"

Stefan Mandachi a construit, in semn de protest, in judetul Suceava, primul metru de autostrada din Moldova intre Voronet si Putna, care a fost inaugurat pe 15 martie 2019, la ora 15. Tot atunci, omul de afaceri a intrerupt activitatea pentru 15 minute, in semn de protest, in restaurantele si in toate businessurile pe care le detine.

Ulterior, el a anuntat ca ca face un film documentar despre accidente rutiere, atitudinea romanilor, coruptia si politica care influenteaza actiunile oamenilor.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!


Citeste si:

Diana Sosoaca critica restrictionarea circulatiei noaptea: "Ce, la 22.01 incepe sa umble carcalacul pe strazi?"Scriitoarea Aurora Cornu, prima sotie a lui Marin Preda, a incetat din viata. A fost cea care l-a convins sa publice "Morometii"Claudiu Manda, un vitezoman incurabil. Europarlamentarul PSD, lasat fara permis de trei ori intr-un singur an din cauza vitezeiDrama ascunsa a celei mai frumoase prezentatoare de la Pro TV"Au incercat sa ma faca, dar au fost faultati". Cum au incercat hotii sa-l scoata din combinatie la furtul masinii lui Gigi Becali pe Sandu Geamanu, unul dintre cei mai temuti interlopi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă