Autoritățile, în alertă. Un jandarm al centralei de la Cernavodă s-a împușcat în cap. Unde s-a ascuns înainte de tragedie

1 lună in urmă 5

Tragedie în această dimineață la Cernavodă, acolo unde un jandarm din cadrul Unității Speciale de Pază Cernavodă a încercat să se sinucidă cu arma din dotare. La fața locului au sosit mai multe echipaje medicale și un elicopter SMURD.

Care a fost motivul pentru care a vrut să-și ia viața

Momente de panică au avut loc în această dimineața la Centrala de la Cernavodă, acolo unde un jandarm în vârstă de 44 de ani a încercat să se sinucidă după ce s-a împușcat în zona capului. În jurul orei 07:47 un apel la 112 anunța tragedia care a avut loc cu puțin timp în urmă. Un elicopter SMURD a preluat de urgență subofițerul, transportându-l la cea mai apropiată unitate medicală pentru a primi îngrijiri specializate. Medicii au efectuat manevre de resuscitare, ulterior pacientul fiind intubat.

„În această dimineaţă, un jandarm din cadrul Unităţii Speciale de Pază Cernavodă, care intrase în serviciul de pază, s-a autorănit executând un foc cu armamentul din dotare, în zona capului. De urgenţă, după acest incident, la ora 7,47, a fost transmis primul apel către serviciile de specialitate.

Subofiţerul a fost preluat de către un elicopter SMURD şi transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor”, a transmis Jandarmeria.

Potrivit colegilor, bărbatul trecuse recent printr-un divorț, dar cu toate acestea, în urma ultimului control psihologic acesta a fost declarat apt de muncă.

Bărbatul s-a retras în singurătate

Înainte de a înfăptui actul sinucigaș, subordonatul Inspectoratului General de Jandarmi București s-ar fi închis într-o cameră unde urma să moară.

”În momentul de față pot să vă confirm că avem un incident la nivelul Unității Speciale. Un coleg, jandarm, din informațiile pe care le am până acum, o posibilă tentativă de suicid. Colegul nostru a intrat în serviciu astăzi, de dimineață, nu a prezentat niciun indiciu că ar fi urmat o asemenea tragedie.

I s-a acordat primul ajutor, a fost ridicat de serviciul de ambulanță și a plecat către o unitate medicală.
Colegul făcea parte dintr-o echipă de intervenție și la un moment dat s-a izolat într-o anumită cameră și acolo s-a întâmplat.

Nu cunoaștem, deocamdată, ce l-a împins spre un asemenea gest”, a transmis Nicolae Dan, purtător de cuvânt al unității de jandarmi Cernavodă.

 

Urmărește imagini de la momentul intervenției salvatorilor:

Știre în curs de actualizare…

The post Autoritățile, în alertă. Un jandarm al centralei de la Cernavodă s-a împușcat în cap. Unde s-a ascuns înainte de tragedie appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă