Autoritățile australiene iau în calcul să-i anuleze din nou viza lui Novak Djokovic! Cine poate lua decizia + ce riscă sârbul

1 săptămână in urmă 15

  • Serie A: Torino - Fiorentina, luni, 18:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Espanyol - Elche, luni, 22:00, Digi Sport 2

Judecătorul Anthony Kelly a decis ca Novak Djokovic să primească înapoi viza de ședere în Australia și să fie eliberat din hotelul în care a fost ținut ”captiv” timp de câteva zile, în decurs de 30 de minute de la hotărârea instanței.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Novak Djokovic nu a scăpat de probleme în Australia! Ministrul Imigrării poate decide să-i anuleze viza din nou.

Chiar dacă Djokovic a avut câștig de cauză în fața instanței, avocatul Chris Tran susține că ministrul Imigrării din Australia ar putea oricând să-i anuleze viza sârbului din nou. Acesta poate trece peste decizia judecătorului și să-i refuze dreptul sportivului de a călca pe pământ australian , informează BBC.

Ministrul Imigrării se gândește în aceste momente dacă își va exercita ”puterea personală de anulare”.

Dacă oficialul va lua această decizie, Novak Djokovic ar putea primi o interdicție de trei ani de intrare în Australia, situație în care liderul mondial ar pierde orice șansă de a-și imbunătăți recordul de nouă trofee cucerite la Grand Slam-ul de la Antipozi.

Etichete: novak djokovic , australian open , novak djokovic australia , proces novak djokovic , novak djokovic viza

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă