Autocarul echipei Real Madrid, atacat de suporteri englezi în drum spre Anfield

1 lună in urmă 25

Autocarul în care se aflau jucătorii şi persoane din staff-ului clubului Real Madrid a fost atacat cu diverse obiecte de mai mulți fani ai ”cormoranilor”, pe drumul dintre hotel şi stadionul Anfield, unde campioana Spaniei joacă, miercuri, returul sferturilor de finală din Champions League cu Liverpool, potrivit News.

Mai mulți suporteri englezi au aşteptat echipa spaniolă cu torţe şi au aruncat diverse obiecte în autocar, potrivit marca.com. Cel puţin o un geam a fost spart, dar niciun jucător sau membru al staff-ului nu a fost rănit.

Clubul Liverpool a condamnat „comportamentul inacceptabil şi ruşinos” al „câtorva persoane”, după ce autocarul echipei Real Madrid a ajuns miercuri la Anfield cu geamul spart.

„Condamnăm fără echivoc acţiunile care au dus la deteriorarea autocarului echipei Real Madrid în timpul sosirii sale la Anfield, în această seară. Este un comportament total inacceptabil şi ruşinos al câtorva persoane. Ne cerem scuze sincer vizitatorilor noştri pentru orice suferinţă cauzată. Vom lucra împreună cu poliţia din Merseyside pentru a stabili faptele şi pentru a-i identifica pe cei responsabili”, a declarat un purtător de cuvânt al clubului Liverpool.

? ¡Así ha quedado la luna rota del autobús del Real Madrid! ?

Apedreado a su llegada a Anfield Road. https://t.co/qTzuVrQNWf pic.twitter.com/Tjk4ArG8W9

— José Luis Sánchez ?? (@JLSanchez78) April 14, 2021

Sute de fani ai lui Liverpool s-au îndreptat spre Anfield Road înainte de manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Atocarul cu jucătorii formaţiei Real Madrid a fost huiduit la trecere și a fost lovit cu mai multe obiecte.

Real Madrid joacă în această seară returul cu Liverpool. În tur, madrilenii s-au impus cu 3-1.

Foto: Captură Video

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă