Australienii îl vor afară din țară pe Novak Djokovic! Răspunsuri clare la un sondaj recent despre liderul mondial

1 săptămână in urmă 21

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Decizia de anulare a vizei sale, luată de autoritățile de pe aeroportul din Melbourne, a fost revocată luni de judecătorul australian Anthony Kelly. Cu toate acestea, ministrul pentru Imigrări, Alex Hawke, are puterea personală de a anula din nou actul, iar purtătorul său de cuvânt a anunțat că o decizie în acest sens va fi luată în următoarele zile. 

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Australienii îl vor afară din țară pe Novak Djokovic

Până când Australia va lua o decizie definitivă în cazul liderului mondial, s-a realizat un sondaj pentru a se afla și părerea poporului australian. John Utting, directorul executiv al Utting Research, le-a pus două întrebări conaționalilor săi: "Ar trebui să fie anulată viza jucătorului Novak Djokovic și să fie făcut să plece din Australia?" și "Ce părere aveți despre Novak Djokovic?"

La prima întrebare, 51% dintre respondenți au ales "Da", în timp ce 31% vor ca Djokovic să rămână în țară, iar 18% nu s-au pronunțat. În ceea ce privește părerea despre sportiv, 47% au o opinie negativă despre "Nole", 27% au o părere bună, iar 30% dintre cei care au răspuns au ales "Nu știu".

Novak Djokovic a rupt tăcerea și a recunoscut tot

După mai multe zile de tăcere, Novak Djokovic a prezentat pe larg ce s-a întâmplat în zilele care au urmat după testarea sa pozitivă. Printr-un comunicat publicat pe rețelele sociale, sârbul a transmis că, de fapt, a fost testat pozitiv în seara zilei de 17 decembrie, astfel că nu știa că este infectat în momentul în care, în timpul zilei, a mers la un eveniment în cadrul căruia i-a premiat pe tinerii jucători de tenis din Serbia.

Totuși, Novak Djokovic a recunoscut că a mers infectat, pe 18 decembrie, la un interviu acordat publicației franceze L'Equipe. Sârbul a explicat că n-a anulat interviul pentru că n-a vrut să-i ”dezamăgească” pe jurnaliști.

Vreau să vorbesc despre dezinformarea continuă apărută în ultimele zile legată de activitățile și evenimentele la care am participat după ce am fost testat pozitiv cu COVID-19.

Există informații false care trebuie corectate, în special pentru a atenua îngrijorările comunității cauzate de prezența mea în Australia și pentru a adresa probleme care îmi afectează familia.

Vreau să vă asigur că am încercat să păstrez siguranța tuturor și să mă conformez obligațiilor.

Am fost la un meci de baschet, în Belgrad, pe 14 decembrie, după care am aflat că mai mulți oameni care au participat au fost testați pozitiv. Chiar dacă nu am avut simptome de COVID-19, am făcut un test rapid pe 16 decembrie, iar rezultatul a fost negativ. 

Pentru a fi sigur, am făcut și un test oficial și aprobat PCR în aceeași zi. În următoarea zi, am fost la un eveniment de tenis în Belgrad pentru a-i premia pe copii și am făcut un test rapid înainte, care a fost, la fel, negativ.

Eram asimptomatic, mă simțeam bine, și încă nu primisem rezultatul pozitiv al testului PCR, pe care l-am primit seara.

A doua zi, pe 18 decembrie, eram la centrul meu de tenis din Belgrad pentru a acordat un interviu publicației L'Equipe și a face o ședință foto, pe care le promisesem de mult timp. 

Am anulat toate celelalte evenimente, în afară de interviul pentru L'Equipe. M-am simțit obligat să merg la interviu, pentru că nu am vrut să-i dezamăgesc pe jurnaliști. Am respectat distanța socială și am purtat mască tot timpul, în afară de momentele în care am făcut poze.

După interviu, m-am izolat. Acum, când mă gândesc, înțeleg că a fost o greșeală de judecată și sunt de acord că trebuia să reprogramez interviul”, a scris Novak Djokovic, pe Instagram.

Etichete: novak djokovic , australia , australian open , sondaj

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă