Aurel Țicleanu, propunere pentru banca tehnică a Universității Craiova: ”N-o fi bun în Oltenia? E bun doar afară?”

2 luni in urmă 36

Liga 1: Hermannstadt - Politehnica Iași, duminică, ora 14:00, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Dinamo, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

Prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal, Aurel Țicleanu a transmis că meciul a fost pierdut de Craiova din cauza pressing-ului prea avans făcut în partea secundă, ”taxat” de jucătorii cu viteză de reacție de la FCSB.

De asemenea, fostul mijlocaș a transmis că la Universitatea Craiova Sorin Cârțu, președintele clubului acum, ar trebui să aibă un cuvânt mai important de spus, iar Emil Săndoi, antrenor care a revitalizat Chindia, nu ar trebui să lipsească din staff-ul tehnic.

Aurel Țicleanu, analiză a situației de la Universitatea Craiova

Prima repriză cei de la Craiova nu au fost mai prejos, dar în a doua s-au întâmplat niște lucruri. Cred că au vrut să facă pressing prea avansat, au fost prinși sus și tinerii de la FCSB au făcut diferența.

Sunt lucruri de pus la punct la Craiova, au luat niște note false, amărăciunea e mare. Sorin Cârțu trebuie să fie director tehnic, Săndoi nu poate să lipsească de acolo. Astăzi, dacă nu faci echipă, poți să ai ce individualități vrei. Săndoi n-o fi bun în Oltenia? E bun doar afară? Aici e problema”, a declarat Aurel Țicleanu, la Digi Sport.

După înfrângerea cu FCSB, în urma căreia a fost devansată de ”roș-albaștri” în fruntea clasamentului Ligii 1, pentru Universitatea Craiova urmează un nou meci dificil, cu CFR Cluj, programat marți, de la 21:0, în direct la Digi Sport 1.

În cazul unui nou eșec, formația antrenată de Corneliu Papură va încheia anul pe locul trei în Liga 1, în acest moment avansul în fața celor de la CFR Cluj fiind de un singur punct.

Etichete: emil sandoi , aurel ticleanu , corneliu papura , antrenor universitatea craiova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă