Aurel Țicleanu, după ce Mirel Rădoi a anunțat că va pleca de la Națională: Normal ar fi să mai aibă loc o discuție

1 lună in urmă 30

Naționala de fotbal a României este la două victorii de un binemeritat baraj de calificare la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar de anul viitor.

Peste mai puțin de două săptămâni, pe 11 noiembrie, urmează cel mai greu meci, cel de acasă cu Islanda. Selecționerul Mirel Rădoi a aruncat bomba imediat după finalul meciului cu Armenia. A spus că nu va continua proiectul cu echipa națională și după meciul cu Liechtenstein.

Invitat la emisiunea Viața mea în fotbal, Aurel Țicleanu, membru al Comisiei tehnice din cadrul FRF, dezamorsează, însă, bomba.

Nu știu dacă e o decizie. Eu cred că lucrurile au plecat de la o declarație. El a spus că i se încheie contractul la final de campanie. Dacă, cum speram să se întâmple, ca lucrurile să evolueze spre un baraj, continui această colaborare până la ce ți-ai propus. Parerea mea e ca este normal să mai aibă loc o discuție. Dar până una alta noi avem antrenor, avem antrenor bun, echipa națională crește”, a spus Aurel Țicleanu, la Aleph News.

Despre povestea incredibilă care a făcut ca însuși Aurel Țicleanu să se nască, dar și cum a ajuns să fie îmbrățișat și respectat de însuși Maradona, afli dacă urmărești emisiunea integral pe alephnews.ro și mediafax.ro.

The post Aurel Țicleanu, după ce Mirel Rădoi a anunțat că va pleca de la Națională: Normal ar fi să mai aibă loc o discuție appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă