Aurel Pădureanu, acuzații șocante după moartea Corneliei Catanga: „Au băgat-o ăștia la Covid, că așa vor ei! Ne-au nenorocit!”

3 săptămâni in urmă 1

Soțul Corneliei Catanga este în stare de șoc. Aurel Pădureanu face acuzații grave la adresa celor care au scris pe certificatul de deces al soției sale că a murit de Covid-19. Potrivit artistului, cauza morții cântăreței a fost stop cardiorespirator, în ciuda faptului că era infectată și cu Covid-19. Cântărețul îndurerat cere să se facă dreptate cât mai repede, fiind vizibil afectat de neregulile apărute.

Cine s-a infectat prima oară cu Covid-19 în familia Corneliei Catanga

Apar informații noi cu privire la moartea reginei muzicii lăturești. Potrivit fanatik.ro, în familia Corneliei Catanga erau infectate cu Covid-19 mai multe persoane. Prima rudă depistată a fost ginerele artistei, acesta mergând la spital și urmând un tratament adecvat. Din fericire, tânărul a avut o formă ușoară, fără complicații.

Contrar persoanelor care s-au tratat la spital, în familia artiștilor au existat persoane infectate cu Covi-19, care au ținut ascunsă infecția, ba mai mult, au intrat în contact și cu alte persoane, mergând pe ideea că virusul ucigaș nu există.

În cele din urmă, Cornelia Catanga începuse să se simtă foarte rău, așa că începuse tratamentul cu Ivermectină. Potrivit sursei citate, familia artistei a solicitat ajutor specializat în momentul în care starea sa de sănătate s-a deteriorat extrem de tare. Aceasta a început să nu mai poată repsira, iar la spital, artista nu a suportat intubarea, făcând două stopuri cardiorespiratorii.

 

“A fost dusă în stare critică la spital și confirmată pozitiv. Nu putea să respire și a făcut rapid primul stop cardio-respirator. Nu a suportat intubarea, din păcate, și, ulterior, a făcut al doilea stop cardip-respirator care i-a fost fatal. La ei în familie toți au Covid. Este focar, dar nu au crezut în această boală. Și acum refuză să accepte”, au declarat surse apropiate familiei, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Primele declarații ale lui Aurel Pădureanu

Soțul Corneliei Catanga nu acceptă nici acum ideea morții artistei din cauza Covid-ului, acesta fiind extrem de supărat pe medicii care i-au pus ca motiv al morții Covid-19.  Distrus de durere, cântărețul nu a putut oferi prea multe detalii despre drama prin care trece.

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, a declarat acesta, potrivit sursei citate.

 

The post Aurel Pădureanu, acuzații șocante după moartea Corneliei Catanga: „Au băgat-o ăștia la Covid, că așa vor ei! Ne-au nenorocit!” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă