AUR vrea să scoată masca din spațiile publice: Nu există studii care să ateste că purtarea măştilor are aport decisiv și substanțial în combaterea oricărei epidemii”

1 lună in urmă 1

AUR vrea să scoată masca din spațiile publice. Deputații din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) au depus în Parlament un amendament care ar elimina obligativitatea purtării măștii în aer liber.

”Legea care obliga la purtarea măștii în spațiile publice deschise a ajuns la Comisia Juridică. Parlamentarii AUR au depus un amendament care ar limita purtarea maștilor la spațiile închise și instituțiile publice. Suntem singurul partid parlamentar care își asumă lupta cu măsurile abuzive și exagerate luate de actualul guvern” , este mesajul postat pe pagina de Facebook a formațiunii.

AUR vrea să scoată masca din spațiile publice. Amendamentul amintit este asumat de trei deputați AUR, după cum se vede în postarea lor: Raisa Enachi, care este şi autorul amendamentului, Ringo Dămureanu și Georgel Badiu. În motivarea amendamentului, cei trei parlamentari susțin că „nu există studii de specialitate care să ateste că purtarea măștilor timp îndelungat ca fiind una pozitivă, cu aport decisiv și substanțial în combaterea oricărei epidemii”.

AUR vrea să scoată masca din spațiile publice

Citește și: Reacţia lui Cristian Popescu Piedone, după ce Nicuşor Dan a propus suspendarea PUZ în cinci sectoare. „Lăsați Capitala să se dezvolte! Un astfel de proiect ar duce la un blocaj”

George Simion (AUR) cere suspendarea lui Klaus Iohannis şi alegeri anticipate

Copreşedintele AUR, a declarat, joi, în exclusivitate la România TV, că ia în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis şi declanşarea alegerilor anticipate. „Nu cred că putem rezista cu acest Guvern care continuă politicile Guvernelor trădătoare din ultimii 30 de ani”, a spus deputatul AUR.

George Simion a fost întrebat de Victor Ciutacu în cadrul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV despre continuarea protestelor în stradă dacă Parlamentul va stabili prin lege vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19. Copreşedintele AUR nu a exclus nici suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

„Nu vom renunţa în nicio clipă la niciun mijloc paşnic, civilizat de a ne face auziţi. Nu cred că putem rezista cu acest Guvern care continuă politicile Guvernelor trădătoare din ultimii 30 de ani. Ne gândim la faptul că acest preşedinte Klaus Iohannis trebuie să ne părăsească. Se poate iniţia suspendarea preşedintelui. Vedem mari nelinişti sociale”, a declarat George Simion, la România TV.

Deputatul AUR a spus că nu vede „altă soluţie decât alegerile anticipate cât mai repede” deoarece „acest Guvern nu are altă soluţie decât să împrumute la infinit ţara”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă