AUR: „Partidele sistemului şi-au dat mâna pentru a-l scăpa pe Klaus Iohannis de suspendare” / „Iohannis a împins PNL în braţele PSD ca să nu fie trimis de AUR în faţa poporului român!”

3 săptămâni in urmă 9

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) susține că „partidele sistemului” – PNL, PSD, UDMR – „și-au dat mâna pentru a-l scăpa” pe președintele Klaus Iohannis de o eventuală suspendare din funcție.

„AUR atrage atenţia că negocierile avansate dintre PNL şi PSD pentru a forma o coaliţie de guvernare au loc la îndemnul şi prin mijlocirea lui Klaus Iohannis, care urmăreşte să îşi securizeze mandatul în faţa demersului AUR privind suspendarea sa din funcţie”, a transmis AUR, printr-un comunicat.

„Se invocă în aceste zile interesul naţional, însă miza este una mult mai simplă: dacă PSD ar fi votat alături de AUR pentru suspendarea lui Klaus Iohannis, locatarul de la Cotroceni ar fi fost demis de popor şi ar fi suportat o umilinţă fără margini. Iohannis se află acum la 14% încredere în sondajele de opinie, ceea ce arată că 9 din 10 români s-au săturat de el. Acesta este motivul real pentru care Iohannis a împins PNL în braţele PSD: ca să nu fie trimis de AUR în faţa poporului român!”, a declarat co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

La rândul său liderul deputaţilor AUR George Simion a explicat că AUR continuă să strângă semnături în România şi în diaspora pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

„De ce îi este frică, nu scapă. Îl anunţăm pe Iohannis că AUR continuă procesul de strângere de semnături, în ţară şi în diaspora, pentru suspendarea şi trimiterea lui acasă, şi că vom convinge individual parlamentari de la PSD şi PNL să ne susţină demersul în forul legislativ. Iohannis poate controla partide şi lideri de partide, însă nu poate controla pe toată lumea. AUR este un exemplu în acest sens. Vom lupta până la capăt pentru a pune în fruntea ţării un patriot”, a subliniat co-președintele AUR, deputatul George Simion.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă