Audierea interlopului Bebino, întreruptă după ce acestuia i s-a făcut rău la judecătorie

1 lună in urmă 38

Audierea liderului Clanului Sportivilor la Judecătoria Sectorului 4 a fost întreruptă şi a fost solicitat un echipaj de la ambulanţă după ce lui Bebino i s-a făcut rău. Potrivit unor surse, interlopul a suferit un atac de panică la audieri.

Vă reamintim că liderul Clanului Sportivilor, Bebino, a fost reținut de polițişti după ce a dat cu mașina intenționat peste un alt interlop, martor în dosarul său, şi l-a ameninţat cu intenţia de a-l constrânge să-şi schimbe declaraţiile într-un dosar în care Bebino este acuzat de tentativă de omor. Oamenii legii l-au ridicat marţi pe Bebino, în pijamale, de la o clinică estetică şi l-au dus la audieri. Alături de el au fost reţinuţi alţi doi tineri. Miercuri, aceştia au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Bebino a fost trimis în judecată în urma unui conflict izbucnit în Sectorul 2 al Capitalei, în ianuarie 2020. Conflictul a izbucnit după ce Cezar Roberto Petcu, zis Joe, l-a chemat pe Bebino la o întâlnire. La scurt timp, Bebino şi mai mulţi interlopi care îl insoteau pe Joe s-au luat la bătaie.

Citeşte şi: Bebino a fost răzbunat: interlopul a fost înjunghiat în închisoare!

Liderul Clanului Sportivilor a fost tăiat cu sabia, iar Florin Împuşcatu, membru al grupării conduse de Joe, a fost înjunghiat. În urma anchetei, Joe şi Constantin Mohamed Ionescu au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor asupra lui Bebino.

De asemenea, Bebino a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor asupra lui Împuşcatu.

Joe si Mohamed Ionescu au recunoscut acuzaţiile şi au fost condamnaţi în prima instanţă la şase ani şi opt luni de închisoare. Bebino şi-a susţinut în permanenţă nevinovăţia, iar în urma procesului a fost achitat în primă instanţă.

Pentru a-l constrânge pe martor să îşi schimbe declaraţia, Bebino şi alţi doi tineri din anturajul său au intrat peste acesta în casă, l-ar fi ameninţat şi chiar i-ar fi avariat autoturismul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă