Au vrut să doneze cărți unei biblioteci fără să știe că într-una dintre ele erau banii părinților

5 zile in urmă 20

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 15:59

115 citiri

O întâmplare mai puțin obișnuită s-a petrecut la Pașcani, zilele trecute. Un bărbat a donat mai multe cărți unei biblioteci. Nu i-a trecut prin minte să le răsfoiască mai întâi.

Dacă făcea acest gest afla că părinții, decedați recent, îi lăsaseră o sumă de bani printre paginile uneia dintre cărți.

Din fericire, bibliotecara căreia îi donase cărțile, a anunțat poliția.

”Întâmplare mai puțin obișnuită

În urmă cu două zile, polițiștii pășcăneni au fost informați de către reprezentanții Bibliotecii Municipale Pașcani despre faptul că un bărbat a donat un lot de cărți, într-una dintre acestea fiind găsită o sumă bani.

Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că bărbatul a donat cărțile care au aparținut părinților săi, după decesul acestora, neștiind că într-una dintre acestea se află cei 3.900 lei.

Ieri, bărbatul s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Pașcani, fiindu-i predați banii.

Apreciem spiritul civic de care au dat dovadă angajații Bibliotecii Municipale Pașcani, care prin gestul lor sunt un exemplu pentru comunitate”, a se arată pe pagina de Facebook/ Atenție Poliția Iași.

Citește și:

Ciprian Ciucu exclude retragerea sprijinului politic pentru Nicușor Dan, însă îi bate obrazul pentru apropierea față de un anumit partid

Președintele PNL București și primar al Sectorului 6 Ciprian Ciucu a dat joi, 22 septembrie, de înțeles că nu are de gând să retragă sprijinul politic pentru primarul general al Capitalei...

 ”Am reușit să oprim speculațiile imobiliare ale vechii administrații”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat joi, 22 septembrie, că lucrările la ansamblul rezidențial din curtea sediului central al PNL, din Strada Modrogan nr. 1, rămân suspendate....

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă