Au venit la liceu morţi de beţi: Unul din cei şase elevi de clasa a IX-a din Argeş a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău

2 săptămâni in urmă 14

Șase elevi de clasa a 9-a ai unui licei din Câmpulung, județul Argeș, au fost prinși, miercuri, beți la ore, după ce unuia dintre ei i s-a făcut rău și a fost dus la spital.

Shutterstock

Miercuri dimineață, polițiștii din Câmpulung au fost sesizați că unui elev dintr-un liceu i s-a făcut rău, după ce a băut alături de alți colegi. Echipajul medical a preluat elevul și l-a dus la spital.

Au venit morţi de beţi la liceu

Din primele verificări a reieșit că șase elevi de clasa a 9-a au consumat alcool, adus de unul dintre ei, în școală, scrie Mediafax

„În urma celor constatate, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991, celor șase elevi, pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice. Polițiștii Biroului Siguranță Școlară au avut în atenție unitatea de învățământ și au desfășurat activități de verificare, în anul 2021. De asemenea, au fost dispuse măsuri de prevenire a unor astfel de evenimente, prin efectuarea unor activități informativ-educative cu elevii și cadrele didactice”, indică IPJ Argeș.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă