Au venit banii la Dinamo! Cum încearcă oficialii roș-albi să-i motiveze pe jucători, înaintea meciului cu FC Viitorul | EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

Dinamo va avea un meci important cu Viitorul, în campionat, iar oficilii formației din „Ștefan cel Mare” încearcă, prin orice mijloace, să-i motiveze pe jucători. Astfel, fotbaliștii de la Dinamo au primit salariul restant pe luna ianuarie.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vară, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”.

Dinamo se află pe locul 12 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Jucătorii lui Dinamo și-au primit banii pe luna ianuarie

Sursele ProSport susțin că jucătorii lui Dinamo și-au primit banii restanți, pe luna ianuarie, și, atfel, au ajuns cu salariul la zi. Gestul făcut de oficialii clubului roș-alb vine chiar înainte de partida Dinamo – Viitorul, din campionat.

Meciul dintre Dinamo și FC Viitorul se va juca astăzi, 26 februarie, de la ora 20:30, și poate fi urmărit, în format live text, pe www.prosport.ro.

Florin Prunea pune presiune pe Dinamo, înaintea meciului cu Viitorul

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” susține că cele trei puncte, din meciul de vineri, sunt foarte importante pentru ambele echipe. Acesta este de părere că formația, care va câștiga partida, va putea să pregătească în liniște finalul de campionat.

Cât despre lupta la play-off, Florin Prunea consideră că atât Dinamo, cât și FC Viitorul, trebuie să spere că vor termina campionatul regulat în primele șase echipe, deoarece șanse matematice există.

„Sigur că sunt puncte extrem de importante. Echipa, care va lua cele trei puncte, va putea să pregătească în liniște acest final de campionat, pentru că ați văzut că diferența este foarte mică de locurile de jos. Atâta timp cât sunt sanse matematice (n.r. la play-off), eu cred ca ambele echipe pot spera. Dar, la modul în care joaca echipele din față, mă refer la Botoșani, Clinceni, echipe care confirmă… eu cred că va fi destul de greu să fie prinse din urmă”, a declarat Florin Prunea, la ProSport Live.

The post Au venit banii la Dinamo! Cum încearcă oficialii roș-albi să-i motiveze pe jucători, înaintea meciului cu FC Viitorul | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă