Au trecut de 60 de ani, dar au un corp de invidiat. Care este secretul starurilor de la Hollywood | Video

2 months ago 4

Live acumMireasa Sezonul 2

Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Autor: Redacție a1.ro
Miercuri, 16 Septembrie 2020, 15:09 Actualizat Miercuri, 16 Septembrie 2020, 15:09

Vârsta este doar un număr. Iar asta o demonstrează mari staruri de la Hollywood, care, deşi au trecut de 60 de ani, continuă să arate mai bine decât multe alte persoane care au jumătate din vârsta lor. Tocmai de aceea, figurează în topul celor mai sexy vedete din Cetatea Filmului.

"Am decis acum 23 de zile ca o să devin foarte sănătoasă, așa că am slăbit cinci kilograme și am început sa mă simt ca tunci când aveam șaptesprezece ani", a declarat actrița.

Modelul pare să fie urmat și de Suzane Sarandon. Actrița în vârstă de șaptezeci și trei de ani spune că are gene bune, însa nu fumează, face sport și râde mult.

Care este secretul starurilor de la Hollywood

În clasamentul celor mai sexy actrițe de peste șaizeci de ani este și Jane Fonda. La optzeci și doi de ani le face concurență tinerelor de pe Catwalk.

citește și: Fotografie de colecție cu Minodora. Cum arăta artista în perioada copilăriei. Imaginea a adunat mii de aprecieri

Așa s-a întâmplat și în urmă cu trei ani când starul americat a urcat pe podium la "Săptămâna modei" din Paris.

Ca sa fie mereu în formă, actrița, câștigătoarea a două premii Oscar spune că ține un regim alimentar sănătos, format din care nu lipsesc strugurii și brânza. De curând, însă, Jane Fonda a dmis ca a recurs la ajutorul chirirgilor plasticieni.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Observator.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools