Au sărit la bătaie în vestiarul Slaviei Praga! Coechipierii lui Ianis Hagi au luat la pumni un jucător al cehilor și l-au umplut de sânge! Reacția fotbalistului agresat

1 lună in urmă 2

Slavia Praga s-a calificat în sferturile de finală ale Europa League, după victoria în fața lui Rangers, însă meciul nu a fost unul lipsit de incidente.

Slavia Praga și Rangers s-au întâlnit în optimile de finală ale Europa League, iar cehii s-au impus cu scorul de 2-0 în Scoția, după ce au remizat pe teren propriu, scor 1-1, și s-au calificat astfel în sferturile de finală ale competiției.

După ce portarul ceh în vârstă de 26 de ani al Slaviei Praga, Ondrej Kolar, a fost victima unei intrări criminale a lui Kemar Roofeat, atacantul în vârstă de 28 de ani al lui Rangers, s-a lăsat cu victime și la vestiare, după meci.

Bătaie la vestiare după Slavia Praga – Rangers

Ondrej Kudela, fundașul în vârstă de 33 de ani al Slaviei Praga, a fost acuzat că i-ar fi adresat injurii cu tentă rasistă lui Glen Kamara, mijlocașul finlandez în vârstă de 25 de ani al lui Rangers. Situația ar fi degenerat și „inculpatul” ar fi fost luat la bătaie și chiar umplut de sânge de către adversari, la vestiare.

„Kudela a fost bătut cu pumnii în tunel și lăsat plin de sânge, după fluierul final”, informează publicația Seznam Zpravy.

Jaroslav Tvrdik, președintele Slaviei Praga, a confirmat incidentul pe rețelele sociale și a anunțat că forțele de ordine au intervenit, iar clubul ceh așteaptă ca UEFA să ia măsuri.

„Fotbalistul nostru (n.r. Ondrej Kudela) a fost bătut după meci. La cererea Slaviei, poliția a intervenit. Așteptăm ca UEFA să vină cu o investigație detaliată în legătură cu acest subiect. Slavia neagă categorică că Kudela și-ar fi insultat adversarii în vreun mod rasist”, a scris Jaroslav Tvrdik, pe Twitter.

Slavia se kategoricky ohrazuje proti tomu, ze hrac Ondrej Kudela jakkoliv rasisticky urazil hrace soupere. Sokuje nas, ze po zapase doslo k fyzickemu napadeni naseho hrace. Na zadost Slavie pripad resi mistni policie. Prejeme si podrobne vysetrovani cele situace ze strany UEFA.

— Jaroslav Tvrdik (@JaroslavTvrdik) March 18, 2021

Ondrej Kudela neagă acuzațiile de rasism

De asemenea, într-un comunicat oferit presei din Scoția, Ondrej Kudela a negat orice fel de afirmație cu tentă rasistă și a explicat ce i-a spus adversarului său.

„După un fault brutal, i-am zis jucătorului lui Rangers (n.r. Glen Kamara): «Ești un nenorocit». Am spus-o la nervi, în emoţia meciului, dar nu am folosit vreun cuvânt care să aibă caracter rasist. Neg vehement această variantă”, a spus Ondrej Kudela, potrivit Glasgow Times.

„Slavia respinge cu tărie acuzele dezgustătoare potrivit cărora unul dintre căpitanii echipei, Ondrej Kudela ar fi avut un comportament rasist. Culorile albe ale clubului nostru înseamnă puritatea ideii de sport şi fair-play absolut. Rivalii nu ne sunt duşmani, avem mereu respect pentru ei”, se arată în comunicatul emis de către Slavia Praga.

The post Au sărit la bătaie în vestiarul Slaviei Praga! Coechipierii lui Ianis Hagi au luat la pumni un jucător al cehilor și l-au umplut de sânge! Reacția fotbalistului agresat appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă