Au rămas pietoni după ce au şofat cu viteze amețitoare, mult peste limita legală!

1 lună in urmă 17

Șoferi viteze uriașe trafic Șoferi viteze uriașe trafic

Se circulă cu viteză pe șosele din România chiar dacă infrastuctura lasă de dorit, lucru recunoscut și de șoferi și demonstrat încă odată de realitatea din teren. Mai exact, doi conducători auto au fost depistaţi în traficd cu viteze uriașe, de peste 180 de km/oră, în județul Brașov. Vorbim despre A3, pe tronsonul cuprins între DN 73 şi DJ 112A, unde unul dintre șoferi conducea cu o viteză de 232 km/oră, iar celălat cu187 km/oră. 

MIERCURI, 25 AUGUST 2021, 16:08

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

La data de 24 august 2021, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat, în trafic, pe A3, pe raza județului Brașov, tronsonul cuprins între DN73 și DJ 112A, doi bărbați care conduceau autovehicule, având viteze peste limita legală prevăzută de lege pe acel sector de drum, relatează realitateadebrasov.net.

Un bărbat, în vârstă de 53 ani, din județul Brașov, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având viteza de 232 km/h, iar un alt conducător auto, în vârstă de 42 ani din municipiul București, a fost depistat conducând un autovehicul, fiind înregistrat de aparatul TruCam cu o viteză de 187 km/h. 

Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional, în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice, totodată, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă