„Au pierdut acel spirit de luptă!”. Florin Răducioiu, despre problemele generației actuale de fotbaliști

1 lună in urmă 1

Florin Răducioiu (50 de ani), fostul mare internațional român, a vorbit despre nivelul fotbalului românesc și a identificat problemele pe care generația actuală le are.

Florin Răducioiu s-a retras din fotbal, în vara lui 2005, de la US Créteil-Lusitanos.

De-alungul carierei, acesta a evoluat pentru echipe importante, cum ar fi AC Milan, AS Monaco sau VfB Stuttgart.

Florin Răducioiu, despre problemele generației actuale de fotbaliști

Fostul internațional român susține că actuala generație de fotbaliști români și-a pierdut spiritul de luptă, astfel că jucătorii nu mai sunt la fel de combativi ca cei din trecut.

În plus, Răducioiu a semnalat faptul că foarte multe țări, mai mici decât România, au jucători în campionatele „tari” ale Europei, deoarece au investit mai mulți bani, în fotbal, decât noi.

„Erau alte generaţii. Noi veneam din generaţia de dinainte de Revoluţie, eram jucători care aveam acel spirit de sacrificiu, care acum s-a pierdut. La cea mai mică greutate nu trebuie să cedezi, să lupţi în continuare. Cred că jucătorii români au pierdut acel spirit de luptă.

E mai greu acum, sunt tot mai multe ţări, mai mici decât noi, dar care s-au dezvoltat şi au foarte mulţi jucători în campionatele străine, cu siguranţă s-au investit mai mulţi bani decât la noi”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Look Sport.

The post „Au pierdut acel spirit de luptă!”. Florin Răducioiu, despre problemele generației actuale de fotbaliști appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă