Au găsit un alt motiv! Argumentul pentru care autoritățile australiene i-au anulat viza lui Novak Djokovic pentru a doua oară: „A furnizat informații false!”

2 săptămâni in urmă 11

Autoritățile din Australia au găsit un nou motiv pentru a-i anula viza lui Novak Djokovic (34 de ani), cu doar trei zile înainte de Australian Open (17 – 30 ianuarie)!

Dacă prima i-au anulat viza lui Novak Djokovic sub pretextul că sârbul nu avea un motiv întemeiat pentru a primi scutire medicală, autoritățile de la Antipozi au găsit un alt motiv de această dată.

Ministrul pentru Imigrări din Australia a declarat că revocă viza lui Novak Djokovic pe motive de „sănătate și ordine”, deoareace Djokovic a furnizat informații false cu privire la documentele pe care le-a dat polițiștilor de frontieră atunci când a încercat să intre în țară, a constatat o anchetă.

Argumentul pentru care autoritățile australiene i-au anulat viza lui Novak Djokovic pentru a doua oară: „A furnizat informații false!”

Alex Hawke, ministrul pentru Imigrări din Australia, i-a anulat din nou viza lui Novak Djokovic, iar șansele sârbului să mai participe la primul Grand Slam din 2022 sunt foarte mici! Djokovic va contesta și această decizie în instanță, dar procesul ar trebui să se judece în weekend pentru ca Nole să-și mai poată apăra titlul la Australian Open.

Autoritățile au găsit un nou motiv pentru a-l expulza pe sârb! Djokovic, deținător a 20 de tilturi de Grand Slam, este acuzat acum că a mințit în legătură cu situația sa medicală, atunci când a sosit la Melbourne, pe 5 ianuaria. Asta în ciuda faptului că instanța i-a dat dreptate sârbului și a revocat prima anulare a vizei.

 

The post Au găsit un alt motiv! Argumentul pentru care autoritățile australiene i-au anulat viza lui Novak Djokovic pentru a doua oară: „A furnizat informații false!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă