Au fost două cutremure în mai puţin de 12 ore. Unde s-au resimțit

3 săptămâni in urmă 16

Sambata, 25 Septembrie 2021, ora 08:36

165 citiri

Au fost două cutremure în mai puţin de 12 ore. Unde s-au resimțit

Două seisme de intensitate medie s-au produs în zona seismică Vrancea în ultimele ore.

Un cutremur cu magnitudinea 3,2 s-a produs sâmbătă dimineaţă, 25 septembrie, la ora locală 5:53, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc la o adâncime de 87 de kilometri în apropierea următoarelor oraşe: 76 km Est de Braşov, 93 km Nord-Est de Ploieşti, 100 km Sud de Bacău, 117 km Vest de Galaţi, 119 km Nord-Vest de Brăila şi 145 km Nord de Bucureşti.

Vineri seara, 24 septembrie, s-a produs în aceeaşi zonă un cutremur cu magnitudinea 3,5, la o adâncime de 128 de kilometri.

În luna septembrie, în România s-au produs 22 de cutremure cu magnitudini cuprinse între 2 şi 4,5 pe scara Richter.

Cel mai important seism din acest an a avut loc pe data de data de 26 mai, cu o magnitudine de 4,7 grade. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Citeste si:

Cutremur cu magnitudinea 3,5 în Vrancea. Unde s-a resimțit seismul

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 s-a produs vineri seara, 24 septembrie, la ora locală 20:43, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional...

Australia zguduită de un cutremur de magnitudine 6,0. Mai multe clădiri din Melbourne au fost distruse VIDEO

Un cutremur cu magnitudinea șase pe Richter s-a produs miercuri dimineaţa în apropiere de Melbourne, în Australia, provocând daune clădirilor şi fiind resimţit în toate statele vecine,...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă