Au fost dezvăluite secretele scenelor de sex din seria ”Fifty Shades”. Ce au făcut actorii principali

2 months ago 7

Joi, 17 Septembrie 2020, 18:34

Filmele din seria ”Fifty Shades” au fost extrem de controversate, din pricina scenelor de sex, dar și foarte urmărite de fanii din întreaga lume. Acum însă, odată cu dezvăluirile celor doi actori principali, s-ar putea ca mulți dintre cei care au urmărit filmele să fie puțin dezamăgiți.

Dakota Johnson a apărut goală în mai multe dintre scenele ”hard” din ”Fifty Shades”, dar actrița a recunoscut că nu și-a expus niciodată zonele intime în fața camerelor. ”Am avut întotdeauna această dorință, de a nu arăta chiar tot, iar la unele scene aveam lenjeria intimă lipită special în unele zone pentru a fi în siguranță”, a recunoscut actrița.

DUBLURĂ PENTRU FUND

Celebra scenă în care personajul Anastasia Steele este bătută la fund cu cureaua a fost unul dintre momentele în care Dakota a avut nevoie de dublură. Actrița a refuzat să fie bătută la fund cu cureaua, așa că o altă fată este cea care suportă loviturile din scena respectivă.

Nici Jamie Dornan, cel care îl interpretează pe Christian Grey, n-a avut chiar o muncă ușoară pe platoul de filmare. Actorul a avut stipulat în contract faptul că nu este de acord ca zonele intime să apară în film, iar producătorii au apelat la mai multe trucuri pentru a se asigura că totul este în regulă pentru Jamie.

Am purtat un fel de săculeț pentru zona intimă, atât pentru a nu se vedea mai mult, cât și pentru a nu exista atingeri nedorite”, a fost explicația actorului.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools