Au fost aleși cei mai buni fundași laterali din noul FIFA 21! Doi jucători de la Liverpool sunt în topul clasamentului

2 months ago 4

FIFA 21 se va lansa oficial în data de 9 octombrie, jocul urmând sa fie disponibil pe platformele Playstation, Xbox & Windows. Se pare că pandemia gloabă de Covid-19 a influențat și apariția jocului la timp, seria FIFA fiind de obicei lansată în ultima vineri din Septembrie, 25 Septembrie fiind dată pre-stabilită din acest an.

Ultimate Edition este cu siguranță cea mai bună varianta a jocului, fiind singura ediție ce vă permite să jucați jocul cu 3 zile înainte de lansarea oficială a acestuia. Prețul pe Steam este de $80.00 și $90.00 PlayStation/Xbox.
• 24 Pachete Rare Gold Pack, 2 / săptămână
• Starul de pe coperta jocului în sistem de Loan, pentru 5 meciuri de FUT Champions.
• FUT Ambassador jucător — Alegeți 1 din 3 iteme pentru 3 meciuri de FUT
• Echipamente și stadioane speciale

Noul atacant de la Chelsea a primit un card fantastic în FIFA 20! Timo Werner are o viteza de 99 și poate fi obținut gratuit. Lista de cerințe

Topul celor mai buni fundași laterali din FIFA 21

1) Trent Alexander-Arnold
2) Andrew Robertson
3) Daniel Caravajal
4) Jordi Alba
5) Kyle Walker
6) Ricardo Pereira
7) Alex Sandro

În topul celor mai bune carduri pe aceasta poziție, doi jucători de la Liverpool au primit cele mai bune îmbunătățiri. Trent Alexander Arnold a primit un upgrade de +4 OVR, aceasta ajungând la un OVR general de 87. Cu o viteză de 80 și o putere defensivă ce atinge aceeși putere, Trent Alexander Arnold are un super card în FIFA 21! Cu aceelași OVR, Andrew Robertson are o viteză de 83 și o putere defensivă de 81, devenind astfel unul dintre cei mai buni jucători pe aceasta poziție.
Daniel Carvajal, Jordi Alba și Kyle Walker sunt jucătorii ce completează acest top. Fundașul de la Manchester City are o viteză incredibilă de 92, în timp ce Jordi Alba ajunge la 88. Cardul lui Carvajal este unul foarte echilibrat, cu o viteză de 80.

The post Au fost aleși cei mai buni fundași laterali din noul FIFA 21! Doi jucători de la Liverpool sunt în topul clasamentului appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools