Au căzut la pace după verdictul CNSL! FC Brașov, pe punctul să-l numească antrenor pe ”principalul” pe care l-a dat la o parte în momentul cesionării locului de la Corona

2 săptămâni in urmă 21

După ce, săptămâna trecută, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a dat verdict favorabil în cazul memoriilor depuse de antrenorii Călin Moldovan, Liviu Negoiță, Adrian Szabo, dar și de jucătorii Adrian Voicu, Ștefan Nicolau, Mihai Laszlo, Marius Manole, Raul Toader, Nicolae Roșu și Radu Linguraru împotriva FC Brașov, se pare că sunt șanse mari ca cel puțin o parte dintre aceste litigii să fie stinse.

Antrenorul principal Călin Moldovan, cel care a promovat Corona în Liga 2 și care în momentul cesionării locului în campionat către FC Brașov a fost dat la o parte, are șanse mari să fie repus în drepturi. ”Sunt discuții, deocamdată nu am semnat”, spune Călin Moldovan.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Au căzut la pace după verdictul CNSL! FC Brașov, pe punctul să-l numească antrenor pe ”principalul” pe care l-a dat la o parte în momentul cesionării locului de la Corona appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă