Au apărut cotele! Unde pleacă Messi?

2 luni in urmă 16

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2021, 14:03 / Actualizat vineri, 06 august 2021 14:03

Au apărut cotele pentru viitoarea destinație a lui Messi, după ce Barcelona a anunțat că nu-i poate prelungi contractul.

Ajuns la 34 de ani, poate cel mai mare fotbalist din toate timpurile își caută echipă. Jurnaliștii scotocesc după informații, fanii își imaginează cum ar fi să-l aibă pe Messi în echipa favorită, iar Stanleybet îți oferă deja cotele, atât online cât și în agenții.

Poate starul argentinian te-a ajutat să câștigi de multe ori prin golurile sale, acum ai o nouă șansă de a miza inspirat.

Cine-l convinge?

Cum era de așteptat, PSG și Manchester City sunt principalele posibile destinații, așa cum încă e posibil ca Barcelona să reușească să găsească o soluție pentru a-l ține. Însă nu e deloc exclusă și o surpriză.

Se întoarce Messi în Argentina? Merge la Juve să facă pereche cu Cristiano Ronaldo? Va alege varianta inedită de a juca în SUA? Sau poate va fi convins de vreun club din România? 😀

Nu rata ocazia de a paria pe un eveniment unic și de neuitat din istoria fotbalului!

Vezi cum arată cotele și pariază pe viitoarea echipă a lui Messi!

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă