”Atunci va mai juca”. Dan Petrescu a dezvăluit când va reveni Denis Alibec după accidentare

1 lună in urmă 2

Liga 2: Universitatea Cluj - Slatina, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Antrenorul român, care s-a despărțit de Kayserispor după ce a invocat ”probleme personale”, nu se ferește să spună că Alibec este cel mai bun jucător din România.

Dan Petrescu: ”Cât am fost acolo n-am observat nicio figură, nicio fiță”

"Alibec, de 4 luni e accidentat, cel mai bun jucător, sigur. L-am antrenat doar un meci și a dat două goluri. Vă dați seama cât de bun e el, eu știam din România asta, că Alibec e cel mai bun jucător din România, cel mai bun atacant, și nu m-am înșelat.

Eu cât am fost acolo n-am observat nicio figură, nicio fiță. Era puțin accidentat, s-a și sacrificat și cred că de-aia s-a rupt. A jucat meciul ăla accidentat împotriva campioanei și și-a dorit foarte mult să joace, să demonstreze", a spus Dan Petrescu.

Alibec s-a accidentat în luna ianuarie, într-un meci cu Istanbul Bașakșehir, în care a reușit să marcheze de două ori. Atunci, atacantul românn a fost scos pe targă, iar Petrescu spune că acesta va reveni în luna mai, înainte de finalul campionatului.

"L-am antrenat foarte puțin, o săptămână, a jucat un meci și s-a rupt. Va mai juca în luna mai, când mai sunt vreo 3-4 meciuri. Alibec are o vârstă, are un contract, eu îmi doresc din tot sufletul să joace măcar 3-4 meciuri pe final și să îi salveze pe final. E o pierdere mare pentru preliminarii, sută la sută, e un jucător de valoare", a explicat Petrescu.

12 meciuri a strâns Denis Alibec pentru Kayserispor, pentru care a reușit să marcheze de două oriUn milion de euro a încasat Astra Giurgiu de pe urma transferului lui Denis Alibec în Turcia Etichete: dan petrescu , denis alibec , kayserispor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă