"Atunci au sacrificat o oaie". Fanii lui Dinamo iau peste picior FCSB și Universitatea Craiova: "Minunea de la Erevan"

2 luni in urmă 26

  • Liga 1: Gaz Metan - FC Argeș, vineri, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Fanii "câinilor" nu au uitat cum rivalii le doreau ce e mai rău, după problemele financiare din ultimul an, așa că s-au răzbunat.

Fanii lui Dinamo i-au ironizat pe rivalii de la FCSB

Dinamoviștii au decis să se bucure de eșecul rivalilor și chiar să sărbătorească într-un mod inedit. Cei din DDB i-au luat peste picior de rivali și au făcut apel ca fanii lui Dinamo să continue să cumpere bilete virtuale ca motiv de sărbătoare. Eșecul rivalilor de la FCSB a fost numit de dinamoviști "minunea de la Erevan".

"În 2013, înaintea unui meci cu Celtic Glasgow, clubul Shakthar Karagany a sacrificat o oaie, aceasta fiind o veche tradiție în Kazahstan. UEFA a reacționat foarte dur și a amenințat că vor sancționa clubul dacă vor mai fi sacrificate oi. Au comis-o din nou și suntem curioși ce va spune UEFA. Noi avem un alt ritual. Nu cu oi, ci cu lei. Înainte de fiecare meci, sacrificăm 10-20 de lei și cumpărăm bilete pentru a susține Dinamo", se arată în comunicatul DDB.

Apelul DDB a avut efect rapid. În două ore s-au vândut aproape 3.000 de bilete.

"Haideți să continuăm sărbătoarea! Regula este aceasta: punem niște bilete la comentarii și adăugăm un mesaj pentru MM sau pentru eroul de la Erevan, marea vedetă a fotbalului european, Tattybayev. Nu că ne bucurăm de răul altora, dar prea ne doreau dispariția", au scris fanii.

Dinamoviștii l-au ironizat și pe Dan Nistor

Nu au scăpat de ironii nici cei de la Universitatea Craiova, iar principalul vizat a fost fostul dinamovist Dan Nistor.

"«Mă duc la Craiova să joc în cupele europene». Păi să joci, dar nu să te elimine o echipă dintr-o comună din Albania, mai mică decât Ciorogârla! Vedeți pozele cu localitatea Laci. Câteva case cu wc în curte, câteva blocuri de nefamiliști și două treceri pentru pietoni. Dacă joci un meci acolo, nu poți să pretinzi că ai văzut Europa", se arată într-un alt mesaj al fanilor lui Dinamo.

FCSB și Universitatea Craiova au fost eliminate în turul 2 preliminar al Conference League. FCSB a pierdut cu Șahtior Karagandy, din Kazahstan, scor 3-5 la loviturile de departajare, în timp ce Universitatea Craiova a remizat alb cu albanezii de la KF Laci, după ce a pierdut în tur cu 0-1.

Și Sepsi a ratat calificarea la loviturile de departajare, scor 3-4 cu Spartak Trnava. Singura echipă care și-a asigurat prezența într-o grupă a unei competiții europene este campioana CFR Cluj.

Etichete: fani dinamo , suporteri dinamo , ddb , conference league turul 2 preliminar
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă