Atletico Madrid - Rayo Vallecano, LIVE VIDEO, 17:15, Digi Sport 1. Echipele de start

2 săptămâni in urmă 31

  • La Liga: Getafe - Real Madrid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Atletico Madrid - Rayo Vallecano, duminică, 17:15, Digi Sport 1

Atletico Madrid – Rayo Vallecano, 17:15, LIVE VIDEO pe Digi Sport 1

Echipele de start

  • Atletico: Oblak (cpt) – Renan Lodi, Hermoso, Gimenez, Trippier – Lemar, De Paul, Kondogbia, Carrasco – Suarez, A. Correa.
  • Rayo: Luca Zidane – Fran Garcia, Maras, Saveljich, Balliu – Oscar Valentin, Comesana – Kevin Rodriguez, Unai Lopez, Isi Palazon – S. Guardiola.

Rezervele:

Atletico: Lecomte – Felipe, Vrsaljko, Serrano, Carlos, Cunha, Giuliano. Antrenor: Diego Simeone.

Rayo: Dimitrievski – Arboleda, Falcao, M. Suarez, Trejo, Bebe, Andres, Pathe, Iker Recio, Aguirre, Manu Navarro, Mario. Antrenor: Andoni Iraola.


Gazdele, antrenate de argentinianul Diego Simeone, vin după patru înfrângeri consecutive în campionat și au mare nevoie de puncte. Atletico este pe locul 5, cu 29 de puncte, cu 17 mai puține decât liderul Real Madrid, dar și un meci mai puțin disputat.

De partea cealaltă, Rayo Vallecano traversează o perioadă foarte bună, care a propulsat-o pe locul 4 în La Liga, cu 30 de puncte. Din păcate pentru ei, un val de coronavirus a decimat lotul lui Andoni Iraola.

Atletico Madrid a câștigat ultimele șapte dueluri cu Rayo Vallecano în campionat, pe propriul teren. Ultima dată când Rayo s-a impus, se întâmpla în 1999!

Atletico Madrid - Rayo Vallecano, LIVE VIDEO, 17:15, pe Digi Sport 1

Pentru această partidă, Atletico Madrid nu se va putea baza pe Marcos Llorente și Stefan Savic, accidentați, dar revin Jose Gimenez și Sime Vrsaljko. Și madrilenii au cazuri de COVID-19 la nivelul lotului: Koke, Joao Felix, Antoine Griezmann și Hector Herrera au fost depistați pozitiv.

De partea cealaltă, la Rayo Vallecano, situația este mult mai gravă - 14 jucători au fost depistați pozitiv. Cu toate acestea, la ora partidei, antrenorii speră ca în urma retestării unii dintre jucători să fie apți de joc.

Cea mai mare pierdere pentru Rayo Vallecano este columbianul Radamel Falcao, care ar fi putut avea ocazia de a-și înfrunta fosta formație.

Etichete: atletico madrid , spania , diego simeone , la liga , radamel falcao , rayo vallecano

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă