Atletico Madrid răspunde criticilor la adresa arbitrilor venite din partea rivalilor de la Real Madrid: „Unii sunt obișnuiți să aibă vântul care bate mereu în favoarea lor”

1 lună in urmă 2

Imediat după finalul derbyului capitalei Spaniei, Atletico – Real, încheiat indecis, 1-1, echipa lui Zinedine Zidane a declanșat un adevărat război al declarațiilor la adresa arbitrajului.

Echipa lui Simeone se plânge că rivala este cea care a ajuns să reclame, fără temei, deciziile arbitrilor din meciul orașului Madrid.

Încă din momentul în care centralul Hernandez Hernandez a pus capăt partidei de pe Metropolitano, cei de la Real Madrid nu au încetat nicio clipă să se plângă de arbitrajul centralului originar din Insulele Canare.

Real Madrid acuză arbitrajul lui Hernandez Hernandez, după derby-ul încheiat la egalitate cu rivala din Atletico! Formația lui Simeone răspunde ironic criticilor

Emilio Butragueno, director de relații instituționale pentru albi, a spus că „există o fază de joc care a ajuns să fie decisivă, cred că procesul este cel corect, VAR îi cere lui Hernández Hernández să meargă să vadă faza, astfel încât să poată decide , cum trebuie să fie.

Înțelegem că este penalty, este evident că mingea lovește mâna. El ia decizia pe care o consideră, din nou nu am avut noroc cu Hernández Hernández, a afirmat Butragueno, după ce unele persoane de la Real au pus la îndoială numirea arbitrului pentru derby-ul de la Madrid, încă înainte de meci.

„A fost o rușine, iar nu am avut noroc cu el”

În acest sens, oficialul lui Real Madrid a comentat când a vorbit despre acțiunea lui Felipe că „mingea lovește clar brațul, suntem cu toții de acord cu asta. Din punctul nostru de vedere este penalty, dar există profesioniști, care sunt cei care trebuie să dea verdictul.

Nu vrem să spunem mai multe, a fost o rușine, pentru că a fost un moment critic al jocului, ar fi putut însemna o remiză și am fi jucat a doua jumătate a confruntării într-un mod diferit.

Ce altceva putem spune, corect? El a plecat, a fost avertizat de către VAR, că ei cred că trebuie să fie așa și că decizia finală trebuie luată de arbitru, dar nu am avut noroc”, a mai afirmat Butragueno.

Având în vedere menținerea la cote ridicate a acestui curent de opinie la aproape 24 de ore de la finalul meciului, Atletico a ieșit la atac și a dat replica la criticile venite din partea echipei blanco. Pe conturile oficiale de pe rețelele sociale, cei de la Atletico afirmă: „Ei critică chiar și reușitele arbitrilor… Unii sunt obișnuiți să aibă întotdeauna vântul în favoarea lor”.

The post Atletico Madrid răspunde criticilor la adresa arbitrilor venite din partea rivalilor de la Real Madrid: „Unii sunt obișnuiți să aibă vântul care bate mereu în favoarea lor” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă