Atletico Madrid plănuiește să îl transfere gratis pe starul Alexandre Lacazette, de la Arsenal!

4 săptămâni in urmă 14

Atacantul lui Arsenal Londra, Alexandre Lacazette, a păstrat legătura cu campioana LaLiga, Atletico Madrid, și plănuiește să părăsească Emirates la finalul acestui sezon.

Contractul pe cinci ani al fotbalistului francez cu clubul londonez urmează să expire la finalul lunii iunie 2022.

Atletico Madrid vrea să îl aducă liber de contract pe Alexandre Lacazette!

Atletico Madrid a fost la un pas să îl semneze pe Alexandre Lacazette în vara lui 2017, dar interdicția primită din partea FIFA a aruncat în aer mutarea.

Campioana Spaniei ar putea însă să profite de impasul negocierilor dintre Arsenal și Lacazette și să îl semneze pe atacantul francez în vara viitoare, din postura de fotbalist liber de contract.

Jucătorul de 30 de ani va fi liber de la 1 ianuarie 2022 să negocieze cu echipele interesate de serviciile sale și poate semna un precontract, înainte de a se transfera liber de contract, după ce înțelegerea sa cu Arsenal va expira pe 30 iunie 2022.

Conform francezilor de la Le10Sport, campioana en-titre a Spaniei a păstrat o relație foarte bună cu reprezentanții lui Lacazette și îi va oferi o cale de „evadare” atacantului francez de pe Emirates, acolo unde discuțiile pentru un nou contract cu Arsenal „nu se mișcă în direcția potrivită”.

Diego Simeone caută un atacant de clasă pentru a întări compartimentul ofensiv al câștigătoarei LaLiga în vederea îndeplinirii obiectivelor propuse pe plan intern și european.

Tehnicianul argentinian îi are pentru moment la dispoziție pe uruguayanul Luis Suarez, care în sezonul trecut a reușit să înscrie 21 de goluri pentru Atletico Madrid, dar și pe superstarul Antoine Griezmann, proaspăt întors după un periplu de două sezoane la Barcelona.

The post Atletico Madrid plănuiește să îl transfere gratis pe starul Alexandre Lacazette, de la Arsenal! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă