”Ați jucat ca AC Milan, i-ați 'omorât' pe FCSB!”. Ionuț Chirilă și-a lăudat jucătorii în vestiar. Ce ”primă” le-a promis

1 lună in urmă 17

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Antrenorul ilfovenilor a intrat în vestiar, după ce s-a terminat partida de pe Arena Națională cu zâmbetul pe buze și i-a lăudat pe jucători, cărora le-a promis și o primă specială.

În ce constă prima oferită de Ionuț Chirilă fotbaliștilor de la Clinceni

”Ați jucat ca AC Milan! I-ați 'omorât' pe FCSB, echipă care se bate an de an la titlu. În 6 luni vom fi o echipă foarte greu de bătut de oricine. Arătăm deja bine după doar cinci antrenamente”, a spus, printre altele, Chirilă.

Ionuț Chirilă s-a gândit și la o soluție pentru a-și răsplăti elevii. ”Am și o primă pentru voi, după prestația de azi. Vă dau o zi liberă în plus. Ne vedem marți, la antrenament”, le-a mai spus Chirilă jucătorilor, conform unor surse de-ale digisport.ro.

Ionuț Chirilă, o înfrângere cât o victorie: ”Am murit frumos!”. Discurs interesant al antrenorului de la Clinceni

Ionuț Chirilă a avut același spech  și la flash-interviul televizat de după meci. Antrenorul a considerat că FCSB nu a fost superioară pe tot parcursul jocului, ci doar a profitat de câteva momente-cheie.

Tehnicianul și-a elogiat elevii și a aruncat câteva săgeți la adresa fostului staff de la Clinceni, în frunte cu Ilie Poenaru. Acesta i-a dat replica, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Ionuț Chirilă, după eșecul cu FCSB: ”Am murit frumos azi”

După cinci antrenamente împreună, am murit frumos azi. Cu puțină șansă și dacă nu începeam jocul timid, nu pierdeam azi. Important este că această echipă se construiește frumos. Am creat superioritate numerică, am dominat un adversar care vrea titlul, cu niște jucători de o calitate incontestabilă.

Am avut un De Amorim într-un picior, am jucat cu un vârf improvizat, Omoh, practic n-am avut vârf, dar de multe ori am condus jocul. Fizic, tehnic, tactic, tot (n.r.- La ce are de lucrat cel mai mult la Clinceni). Uitați-vă la ultimele partide de campionat și modul în care am jucat azi.

Am fost inteligenți, nu am aruncat mingi în tribune, am făcut posesie, cu niște jucători cărora le-am spus că doar cu inteligență putem câștiga. Nu am câștigat, dar pentru mine e important jocul. FCSB are jucători de clasă și a câștigat din momente de joc, nu că ne-au fost superiori ca joc colectiv. Astăzi Clinceniul a demonstrat că începe un nou drum.

Îmi plac lucrurile cu grad înalt de dificultate. Cine lua o echipă ca mine, cu 2 puncte în etapa a 9-a? Nimeni, doar eu că sunt un nebun. Eu trebuie să-mi asum riscul să construiesc. Clinceniul a murit frumos!

Nu au făcut puncte cu echipele accesibile, din zona de jos, trebuia să facă puncte cu Argeș, cu Mioveni, cu Dinamo, care e într-o situație deplorabilă. Acum vine artileria grea, după FCSB vine Botoșani, după părerea mea cea mai puternică echipă din campionat, ca joc”, a declarat Ionuț Chirilă.

Etichete: ionut chirila , ionut chirila academica clinceni , fcsb academica clinceni 3-2 video
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă