„Ați fost vânat de femei pentru faimă și avere?”. Gică Popescu, răspuns fără „perdea”: „Tot timpul am crezut asta”

4 luni in urmă 20

Gică Popescu (53 de ani), președintele clubului Viitorul, a vorbit deschis despre viața sa personală de pe vremea când încă juca fotbal.

Fost căpitan la Barcelona, Gică Popescu nu s-a ferit să vorbească despre viața lui extrasportivă de pe vremea când era fotbalist și a răspuns fără ezitare la întrebarea „Ați fost vânat de femei pentru faima și averea dumneavoastră?”.

Gică Popescu, răspuns sincer 

Fostul internațional român a explicat că a avut întotdeauna încredere în propria persoană și nu s-a lăsat ajutat de bani pentru a cuceri o femeie.

„Mi-e greu să spun, habar nu am. Nu am simțit vreodată. Niciodată nu am dorit să cred asta, probabil și din mândrie, din orgoliu, am considerat că sunt un bărbat care să emită pretenții și fără un buzunar plin.

Asta s-a întâmplat și când eram junior la Craiova. Atunci am făcut o foame cum n-au făcut mulți. Au fost zile în care stăteam de sămbătă până luni fără să mânanc. Și jucam la echipa mare! Tot timpul am crezut că nu trebuie să fiu bogat ca să pot emite pretenții față de partea feminină. Această părere s-a păstrat și după aceea. N-am simțit că am fost vânat pentru bani, deși banii ajută”, a declarat Gică Popescu, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Gică Popescu a dezvăluit care e cel mai mare regret al carierei

În urmă cu câteva zile, Gică Popescu a vorbit despre cariera sa și despre greșelile pe care le-a făcut și a dezvăluit ce nu ar mai face dacă s-ar putea întoarce în timp.

„N-aș mai pleca de la Galatasaray. Aș fi rămas acolo și aș fi încheiat cariera acolo, pentru că mai aveam încă doi ani de contract. Când am plecat de la Galatasaray la Lecce, pentru că voiam o nouă experiență, în Italia, pentru că nu o avusesem, am renunțat la doi ani de contract. Nu ajunsesem în Italia și am zis «Hai să încerc și această experiență!».

N-aș mai semna cu Dinamo. Drumul de la Craiova la Steaua l-aș repeta. Aș face aceleași lucruri”, a spus Gică Popescu, la Marius Tucă Show.

The post „Ați fost vânat de femei pentru faimă și avere?”. Gică Popescu, răspuns fără „perdea”: „Tot timpul am crezut asta” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă