Athletic Bilbao - Barcelona: Restanța care îi poate apropia pe catalani de Real și Atleti! Ce COMBO încercăm la pariuri

1 lună in urmă 28

Barcelona se află, în prezent, pe poziția a 5-a în La Liga, cu 28 de puncte strânse în 16 meciuri, la 10 puncte în spatele liderului Atletico Madrid, formație care a disputat doar 15 jocuri. De cealaltă parte, Bilbao stă și mai prost, abia pe locul 9, cu 21 de puncte în 17 meciuri jucate.

Barcelona a început noul an la fel de greoi precum l-a terminat pe 2020. Echipa lui Koeman a câștigat greu cu modesta cu Huesca, scor 1-0, iar jocul trupei blaugrana nu dă semne de revenire.

Și Bilbao a început anul cu un succes, 1-0 în fața lui Elche, asta în condițiile în care bascii închiseseră cu o remiză și o înfrângere anul 2020.

Barcelona n-a mai câștigat pe San Mames de trei ani. Ultimul succes al catalanilor la Bilbao acasă a venit în 2017, atunci când Barca se impunea cu 2-0, grație golurilor înscrise de Messi și Paulinho.

De atunci, Barca a mai mers de două ori în campionat pe terenul lui Bilbao și n-a marcat niciodată. De altfel, întâlnirile directe din ultima perioadă sunt extrem de sărace în goluri. În ultimele șase confruntări din campionat am avut meciuri cu „sub 2,5 goluri”.

PONT: X2 și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,52 la Superbet

Doi bărbaţi din Bihor au sechestrat o femeie și au violat-o, sub amenințarea că o aruncă de la etaj. Incredibil ce i-au făcut la final

Libertatea

Playtech: Cum arată casa de milioane a lui Teo Trandafir. Vedeta de la Kanal D e unică, ce este interzis la ea acasă
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă