Spectacol de Crăciun cu luminițe programate din calculator pe o locuință din Alba Iulia VIDEO

4 săptămâni in urmă 16

Sambata, 18 Decembrie 2021, ora 21:03

48 citiri

Spectacol de Crăciun cu luminițe programate din calculator pe o locuință din Alba Iulia VIDEO

Pasiunea pentru instalațiile luminoase și decorul de sărbători, puse în practică de un locuitor din Alba Iulia, s-au transformat într-un adevărat spectacol cu leduri, pe o stradă din oraș.

Casa transmite un adevărat mesaj de Crăciun, reușind să creeze o atmosferă de sărbătoare care cuprinde toată strada pe care se află. Proprietarul locuinței a pus în aplicare un proiect inedit, pe care l-a început încă din vară

Am început să lucrez la acest proiect din august. Am conceput și realizat suporturile, am montat ledurile, s-au adunat 100 de ore de muncă. Am avut și anul trecut un model similar, dar în acest sezon l-am îmbunătățit”, spune bărbatul din Alba Iulia.

Acesta afirmă că totul a pornit de la un hobby, fiind pasionat de instalațiile de lumini inspirate după modelul american. Doar că el nu s-a limitat doar la a cumpăra instalații și decoruri din magazin, ci a creat propriul design, ”de la zero”.

A muncit aproximativ 100 de ore și a folosit aproape 3.000 de leduri digitale (față de 1.300 anul trecut), utilizând o tehnologie care îi permite să le programeze cu ajutorul computerului.

Toate modelele au fost confecționate de la zero, chiar de el, din pasiune pentru instalațiile de lumini inspirate după modelul american.

Citeste si:

Spectacolul de artificii de Anul Nou de la Paris, anulat pe fondul creşterii infectărilor

Primăria Parisului a anulat spectacolul de artificii de Anul Nou şi festivităţile programate cu această ocazie pe Champs Elysees, în acord cu noile reguli ale autorităţilor franceze pentru...

Colindătorii cu boxe, noua plagă abătută asupra României la pachet cu petardele. "N-au nimic în comun cu tradiționalul"

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a transmis miercuri, 8 decembrie, că a decis să nu autorizeze comercializarea de produse pirotehnice, însă Inspectoratul Teritorial de Muncă și Poliția...

Digi24.ro

ObservatorNews.ro

Eva.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă