„Atât s-a putut! Cu un ochi râd şi cu altul plâng!”. Cosmin Moți, dezamăgit că nu a fost convocat la echipa națională

1 lună in urmă 2

Cosmin Moți, actual fundaș la Ludogorets, a vorbit cu tristețe despre faptul că nu a fost convocat la echipa națională pentru debutul în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

România va debuta joi, 25 martie, în preliminariile CM 2022, contra reprezentativei Macedoniei de Nord. Meciul se va juca la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”. „Tricolorii” se află în grupa J, alături de Germania, Armenia, Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Cosmin Moți, dezamăgit că nu a fost convocat la echipa națională

Deși este conștient că are o vârstă înaintată, Cosmin Moți (36 de ani) susține că și-ar fi dorit să fie convocat la echipa națională. Fotbalistul campioanei Bulgariei s-a arătat descumpănit din cauza faptului că România nu a reușit să se califice la EURO 2021.

„Clar că mi-aş fi dorit, dar în situaţia mea e foarte greu. Am ajuns şi la o vârstă, n-am jucat la echipa de club şi ar fi fost foarte greu. E greu să te cheme cineva la naţională atât timp cât nu joci la echipa de club. (n.r. – că nu a fost chemat nici când juca împotriva lui Cristiano Ronaldo, în 2014, în Champions League). Nu era plăcut, mi-aş fi dorit să am mai multe meciuri la naţională, dar asta a fost conjunctura, atât s-a putut. Cu un ochi râd şi cu altul plâng, am fost la două turnee finale, din păcate n-am jucat niciun minut. 

E destul de urât că nu suntem acolo (n.r. – la EURO), să nu ne putem uita la echipa noastră naţională, atât s-a putut în momentul ăsta. Sperăm ca în următoarea campanie să evoluăm mult mai bine, să avem rezultate mult mai bune şi să ne calificăm la turneul final. Ar cam fi timpul, n-am mai fost din 98 (n.r. – la un campionat mondial), ar fi timpul să facem şi noi lucrul ăsta, avem jucători buni, cred în echipa naţională şi sper că se vor califica”, a declarat Cosmin Moți, pentru Telekom Sport.

The post „Atât s-a putut! Cu un ochi râd şi cu altul plâng!”. Cosmin Moți, dezamăgit că nu a fost convocat la echipa națională appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă