Atacantul lui FCSB a reacționat rapid după criticile patronului Gigi Becali: „Budescu/magician”

3 săptămâni in urmă 3

Constantin Budescu, atacantul în vârstă de 32 de ani al lui FCSB, a reacționat rapid după ce a fost criticat de către patronul Gigi Becali, în urma meciului de la Voluntari.

FC Voluntari și FCSB s-au întâlnit duminică, în cadrul etapei cu număru 15 din Liga 1, și au remizat, scor 0-0, pe terenul ilfovenilor.

La scurt timp după această remiză, Gigi Becali și-a declarat singura demulțumire față de antrenorul Edi Iordănescu: faptul că nu la scos mai devreme de pe teren pe Constantin Budescu.

Constantin Budescu a reacționat rapid după criticile patronului Gigi Becali

Costantin Budescu a fost înlocuit în minutul 66, cu Claudiu Keșeru, iar patronul Gigi Becali este de părere că Edi Iordănescu ar fi trebuit să îl scoată de pe teren cu jumătate de oră mai devreme.

La scurt timp, după declarația patronului de la FCSB, Costantin Budescu a postat pe rețelele sale un mesaj cu subînțeles.

Fotbalistul a publicat un videoclip primit de la un pilot de avion cu care acesta este prieten.

„Budescu/magician”, a fost mesajul transmis de către atacantul lui FCSB prin videoclipul publicat pe Instagram.

Gigi Becali a anunțat că nu îi va mai prelungi contractul lui Constantin Budescu începând din primăvară, atunci când acesta expiră.

„Eu nu sunt diplomat! Nemulțumirea o spun pe față. Răbufnirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 66. Eu îl schimbam pe Budescu în minutul 30. A început să se joace, nu l-am văzut cu șapte exterioare. Mai are 3-4 luni contract și hai la revedere”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

  • 1 gol în 6 meciuri a reușit să înscrie Constantin Budescu pentru FCSB în actuala ediție a Ligii 1.
  • 1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Constantin Budescu, potrivit Transfermarkt.

The post Atacantul lui FCSB a reacționat rapid după criticile patronului Gigi Becali: „Budescu/magician” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă