Atacantul francez Kylian Mbappe, amenințat cu moartea în plină stradă! „Mesajul speranței a fost distrus”

1 săptămână in urmă 12

Pe un afiș imens din Bondy, oraș în care a crescut atacantul Kylian Mbappe, a fost scrisă o amenințare care a născut un adevărat scandal în Franța: „Mbappe, ești mort”.

Mbappe are 22 de ani şi joacă la Paris Saint-Germain din 2017, iar contractul său se încheie în iunie 2022. El a marcat 126 de goluri pentru PSG.

Starul francez a amenințat că pleacă la Real Madrid, informație care a atras furia multora dintre conaționali.

Atacantul francez Kylian Mbappe, amenințat cu moartea în plină stradă! „Mesajul speranței a fost distrus”

Este un desen cu realizat de cei de la Nike cu ocazia împlinirii a 21 de ani a starului francez, în care apare reprezentat pe cand era copil, dormind cu capul pe o minge și visând să ajungă jucător la naționala mare a Franței, mesajul fiind unul sugestiv: „Iubește visele și ele te vor iubi”.

🇫🇷 En el marco de su posible fichaje al Real Madrid, Mbappe recibió amenazas de muerte en el conocido mural de Bondy. Además también escribieron insultos hacia la política Sylvine Thomassin, que se presenta a las elecciones por la alcaldía y que la consideran cercana al jugador. pic.twitter.com/VahLzUIRiM

— Fútbol y Política (@FutboliPolitica) January 11, 2022

Au existat și mesaje împotriva lui Sylvine Thomassin, candidat la primăria acestei localități. Jucătorul francez a participat la mai multe evenimente organizate de Thomassin, cei doi fiind prieteni foarte buni.

„Aceste metode, pe lângă faptul că sunt mediocre, reprezintă un atac la democrație. Acest mural este un simbol, un strigăt să crezi în visele tale și să încerci să ți le îndeplinești. Mesajul speranței a fost distrus”, a declarat Sylvine Thomassin, conform Sport.ro.

Kylian Mbappe a sărit în apărarea unui copil

Starul fotbalului francez Kylian Mbappe i-a luat apărarea, luni, unei fetiţe de opt ani care suferă de o maladie rară şi care a fost insultată pe reţelele de socializare după ce şi-a arătat pasiunea sa pentru atacantul echipei Paris Saint-Germain.

„Violenţa comentariilor la adresa unei fetiţe este de neacceptat”, a scris atacantul pe contul său de Twitter.

„Eu îţi urez un An Nou bun micuţa mea Camille. Continuă să te lupţi aşa cum ai făcut-o şi până acum, tu ne-ai dat o lecţie de viaţă tuturor”, a comentat atacantul lui PSG.

Mbappe a distribuit şi un tweet de la asociaţia bretonă „Un zâmbet pentru Camille”, care vine să ajute copiii victime ale maladiilor congenitale şi genetice.

Según Le Parisien, Mbappé ha sido amenazado de muerte. En el mural que tiene en Bondy ha aparecido un mensaje de „Mbappé, estás muerto”. También ha sufrido insultos Sylvine Thomassin, candidata a la alcaldía de Bondy y que ha aparecido con Mbappé en algún acto. pic.twitter.com/sVizBU5vaO

— Andrés Onrubia Ramos (@AndiOnrubia) January 10, 2022

The post Atacantul francez Kylian Mbappe, amenințat cu moartea în plină stradă! „Mesajul speranței a fost distrus” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă