Atacantul Craiovei care a luat peste picior FCSB-ul: ”I-am mai bătut, o echipă ca oricare alta”

6 zile in urmă 13

Luni, 19 Septembrie 2022, ora 11:46

105 citiri

Echipa Universitatea Craiova s-a impus duminică, pe teren propriu, scor 2-1, în meciul cu formaţia FCSB, în etapa a 11-a a Superligii.

În minutul 32 al meciului de la Craiova, Mitrea a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Tamm la Markovic. Andrea Compagno a restabilit egalitatea, tot din penalti, în minutul 45+6. Craiovenii au trecut în avantaj cu un autogol al lui Oaidă (min. 66).

La finalul partidei, atacantul Jovan Markovic de la Craiova a luat peste picior FCSB-ul.

„Sunt foarte importante punctele de astăzi, ne dau un moral bun, ne dau plăcere pentru a ne antrena în continuare.

I-am mai bătut pe cei de la FCSB, e o echipă ca oricare alta, nimic special. Trebuie să ne vedem doar de meci, ca de obicei.

Eu sunt OK. Am doar o mică durere la genunchi, nu am nimic grav”, a spus Jovan Markovic la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Citeste si:

 "Puteam să fiu dat afară" Ce acuză antrenorul de la CSU Craiova

Mirel Rădoi, antrenorul formaţiei CS Universitatea Craiova, a declarat că nu se poate bucura pe de-a întregul de victoria cu FCSB, de duminică, din cauza faptului că FCSB este echipa la care...

 "Numai mie mi se întâmplă"

Tehnicianul Nicolae Dică s-a declarat nemulţumit de evoluţia formaţiei FCSB, după înfrângerea suferită duminică, în faţa echipei CS Universitatea Craiova. ”Cum am început jocul,...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă